AgriGrein розгромив «Нечаяне» у Першій лізі обласного чемпіонату

У суботу, 15 травня, у Миколаєві на штучному полі Центрального міського стадіону AgriGrein приймав «Нечаяне», в рамках матчу чергового туру Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області.

До початку матчу член виконавчого комітету Асоціації футболу Миколаївської області Вадим Радіола вручив команді AgriGrein кубок за перемогу у Першій лізі Зимової першості Миколаївської області. Також статуетку і звання «кращого півзахисника» отримав капітан команди Антон Маліновський.

AgriGrein (Баштанський р-н) – «Нечаяне» (Миколаївський р-н) 12:2 (4:0)

Арбітри: О. Зєвакін, В. Піскер, Ю. Зеленський. Спостерігач арбітражу: О. Комаренко (усі – Миколаїв).

Голи: Яценко (18, 28, 44, 87), А. Діденко (+21), М. Діденко (50, 84), Гірчев (61, 64, 67, 80), Міхалюньо (65) – Мунч (57), Демко (77).

Попередження: Аваліані (60) – «Нечаяне». 

До середини першого тайму гра проходила у рівній боротьбі, на зустрічних курсах. На 18 хвилині м’яч вперше залетів у ворота «Нечаяного». Відкрив рахунок Едуард Яценко. За три хвилини Анатолій Діденко заробив пенальті і сам же його майстерно реалізував, пробивши без варіантів для голкіпера. Події біля воріт «Нечаяного» розгорталися з феноменальною швидкістю. На пройшло і десяти хвилин, як Євген Кучеренко витягав із своїх воріт третій гол. Після удару Діденка, який голкіпер парирував, першим на добивання встиг Яценко, оформивши дубль. За рахунку 3:0 «Нечаяне» мало гарний момент для того, щоб скоротити відставання, але прорив Олександра Мунча зупинив голкіпер господарів. Одразу після цього AgriGrein організував швидку контратаку, яку з успіхом завершив той же Яценко. За рахунку 4:0 команди пішли до роздягалень.

На початку другого тайму AgriGrein знову забиває. Гол на свій рахунок записав Максим Діденко. Але «Нечаяне» не втрачало надії та шукало свої моменти. І на 57 хвилині таки знайшли. Олександр Мунч з-за меж карного майданчику міцним ударом поклав м’яч у ворота AgriGrein. Взагалі у другому таймі «Нечаяне» сміливіше виглядало, частіше пробиваючи у напрямку протилежних воріт. Проте забити команді вдалося ще лише один раз: на 77 хвилині свій момент використав Дмитро Демко. У той час як AgriGrein ще 7 разів розписався у володіннях опонента, забивши у підсумку 12 голів.   

Тренер ФК AgriGrein Геннадій Свердлов прокоментував гру:

«Ми розраховували, що суперник чинитиме опір, однак цього не сталося. А з нашого боку, вважаю, що всі моменти, які були, ми використали. У нас одна мета – діставати ті команди, які попереду нас, та здобувати чемпіонство».