«Укр-Нива» змогла впевнено переграти «Автомобіліст» у матчі Першої ліги Зимової першості

Закривав ігровий тиждень чергового туру Зимової першості поєдинок між командами Першої ліги – «Автомобіліст» та «Укр-Нива», який відбувся 7 березня, на штучному полі Центрального міського стадіону.

ФК «Автомобіліст» vs ФК «Укр-Нива» (Березанський р-н) 1:5 (0:0)

07-03-2021 14:30, Стадіон: ЦМС (штучне), + 5 градусів.

Арбітри: Чернега, Іляшенко,  Філон. Спостерігач за арбітражем: Решотченко.

Голи: Боровський (65′) – Москвіч (48′,72′), Р. Чапчай (55′),      І. Чапчай (58′, 61′).

Попередження: Криворучко (60′) – Корольов (15′).

Почався матч з рівної боротьби, гравці багато працювали в центрі поля на відбір м’яча, моменти були біля воріт обох команд. Перша можливість вразити ворота суперників після розіграшу м’яча з’явилась в «Укр-Ниви»: Чаус вийшов один на один з голкіпером, проте ця спроба не увінчалася успіхом. Наступні пів тайму була конкурентна боротьба, в якій «біло-червоні» виглядали трохи краще суперника, який намагався відзначитись разючими контратаками. Однак і цьому не судилося статися в рамках першого тайму.

Перший тайм завершився нулями на табло, а ось у другій половині взялися за справу нападники «Укр-Ниви»: на початку тайму Олександр Москвіч таки зміг відкрити рахунок практично в пусті ворота. «Автомобілісти» не відповіли взяттям воріт, хоч моменти і виникали. Ближче до середини тайму гра розкрилася, «Укр-Нива» стала діяти сміливіше і дуету в вигляді батька та сина Чапчаїв вдалось на двох забити три голи впродовж 10 хвилин! Через порушення правил гри арбітр матчу призначив пенальті в ворота «Укр-Ниви», який впевнено реалізував Дмитро Боровський. Кінцівка матчу була гарячою, «автомобілісти» хотіли скоротити відставання в різниці м’ячів та команду трохи підводила реалізація. На 72-й хвилині Москвіч ще раз «покарав» голкіпера суперника, зробивши рахунок 5:1.