«Вікторія» здобуває перші переможні очки на Зимовій першості області, мінімально обігравши «Александрович»

У неділю, 7 березня, другий ігровий день туру Зимової першості Миколаївської області відкрила гра Першої ліги між командами «Вікторія» та «Александрович».

«Вікторія» (Березнегуватський р-н) – «Александрович» (Миколаїв) 2:1 (0:0)

Арбітри: Д. Іляшенко, О. Мерцалов (обидва – Миколаїв), М. Полусмяк (Грейгове). Спостерігач арбітражу: П. Винарський (Миколаїв).

Голи: Жаботенко (44), Ю. Білоконь (57) – Кононець (65).

Попередження: Ю. Білоконь (30) – Мирошниченко (4).    

Обидві команди на початок гри замикали турнірну таблицю Першої ліги та вже встигли засумувати за перемогою, тому одразу включилися у боротьбу. Матч проходив на рівних, суперники активно виборювали лідерську позицію та поперемінно влаштовували гольові моменти біля воріт один одного. Однак у першій половині гри зреалізувати бодай одну з них так і не вдалося.

Одразу на початку другого тайму «Вікторія» розпечатала протилежні ворота. Андрій Жаботенко влучнім пострілом на 44 хвилині відправив м’яч у сітку. За 13 хвилин Юрій Білоконь вилучив слушний момент та подвоїв рахунок. «Александрович» же подвоїв зусилля у намаганні відігратися. Команда все частіше влаштовувала набіги на ворота суперника і на 65 хвилині Володимир Кононець все ж забив гол, обігравши воротаря і поціливши у пусті володіння. Заключні хвилини зустрічі номінальні гості пресингували «Вікторію», проте команді вдалося вистояти та утримати переможний результат.   

Представник команди «Вікторія» Євген Лебідь не приховував радості перемоги:

«Давно вже ми не перемагали і от нарешті отримали три очки, проте особливої ейфорії не відчуваємо, тому що вже багато втрачено. Теоретичні шанси у нас ще залишаються, якщо обставини складуться сприятливо.

Якщо по матчу, то у першому таймі збивалися на гру суперника, яку вони нам нав’язали. У другій половині уже заграли, забили два м’ячі та ми не можемо без того, щоб не привезти собі гол: захисник обрізався і ми пропустили. Останні хвилини були дуже напружені. Але три очки є, будемо грати далі. На цей матч ми знову з проблемами збиралися – все ще не знайшли спонсора, але будемо старатися здобувати перемогу у кожній грі, що залишилися».