«Хлібороб», обігравши «ЛІЯ» у матчі Вищої ліги Зимової першості, посідає ІІ місце в турнірній таблиці

7 березня на штучному полі Центрального міського стадіону вже традиційно пройшли матчі Зимової першості Миколаївської області з футболу. На полі зустрілись колективи Вищої ліги – «Хлібороб» та «ЛІЯ».

«Хлібороб» (Миколаїв) vs «ЛІЯ» (Новоодеський р-н) 6:0 (3:0)

07-03-2021, Стадіон: ЦМС (штучне), + 4 градуса.

Арбітр: Зєвакін, Полусмяк, Колісник. Спостерігач за арбітражем: Комаренко.

Голи: Одіноченко (7′), Буряк (19′, 75′), Тіщенко (39′), Колосов (46′), Мукавозов (68′).

Попередження: Глоданюк (20′).

Поєдинок почався з активних дій обох колективів, які стали перевіряти воротарів на міцність, ті в свою чергу показали себе з кращого боку, раз на раз відбиваючи удари. На 7-й хвилині «Хлібороб» взяв ініціативу на себе і вирвався вперед та за рахунок індивідуальної майстерності Дениса Одіноченко відкрив рахунок матчу. «ЛІЯ» одразу кинулась в атаку, аби відновити паритет: Сергій Вакулін вийшов один на один з голкіпером та поцілив повз воріт. В середині тайму «ЛІЯ» допустилась чергової помилку в обороні, чим гріх було не скористатися гравцям «Хлібороба», які довели до логічного завершення атаку, маючи чисельну перевагу. На останній хвилині тайму після розіграшу м’яча зі штрафного удару той відскочив на Тіщенко, який потужним ударом зумів вразити ворота «ЛІЯ».

У другому відрізку матчу «ЛІЯ» так і не змогла переламати хід гри, і тільки після того, як «Хлібороб» довели рахунок до розгромного – 5:0 і вже не форсували гру, Фішман та Лебеденко спробували створити кілька моментів біля їх воріт , але результатів це не принесло. А ось «Хлібороб» не розтратив свої шанси, і під завісу гри, Павло Буряк виконав передачу вперед, яка дійшла до адресата, записавши «дубль» на свій рахунок. Підсумковий рахунок гри – 6:0 на користь «Хлібороба».