«ЛІЯ» у складних погодних умовах змогла обіграти «Александрович»

13 лютого на полі з штучним покриттям Центрального міського стадіону відбувся матч Зимової обласної першості між командами «ЛІЯ» та «Александрович».

«ЛІЯ» — «Александрович» 2:0 (0:0)

13.02. Стадіон: ЦИМ (шт. поле), — 9 градусів.

Арбітри: Д. Ільяшенко, А. Щирський, О. Зевакін. Спостерігач арбітражу: В. Балакін.

Голи: Каушан (?), Авхімович (?).

Попередження: Кравченко (38), Авхімов (65), Канавський (79) – Услов (36), Богданов (54).

Видалення: Услов (?) – друга ЖК.

Знову погода приготувала сюрприз для обох колективів, які цього дня першими вийшли в морозну погоду на засніжене поле. З перших хвилин матчу команди обмінювалися небезпечними моментами біля воріт один одного, часто вибігали в контратаки та розіграти більш-менш комбінаційну атаку гравцям заважав ще й поривистий вітер. Загалом суперники провели напружений перший тайм з незначною перевагою «ЛІЯ», але на табло, попри намагання команд, було 0:0.

Другий тайм проходив під тим же сценарієм, «ЛІЯ» грала першим номером. Перший м’яч з удару зльоту закинув капітан команди Дмитро Каушан. Після пропущеного м’яча підопічні Миколи Услова більше насідали на ворота «ЛІЯ», але безрезультатно. В наслідок жорсткої гри та повторного порушення правил Услов полишив межі поля. Відчувши кількісну перевагу «ЛІЯ» прибавила та знов зважилась на атаку і вдруге змогла відзначитися у воротах суперника.

Гравець ФК «ЛІЯ» Євген Фішман розповів про складнощі, з якими стикнулась команда цього дня:

«Грати сьогодні було доволі важко, враховуючи сильні пориви вітру. М’яч ти його б’єш, а він просто злітає. Перший тайм ми грали проти вітру і було нормально, а ось у другому стало важче. Та не дивлячись на труднощі саме у другому таймі ми змогли забити два м’ячі. У команди особливих задач на сезон не має, розуміємо, що потрапимо до Першої ліги, ось там і будемо боротись за медалі. У Вищій лізі нам буде важко, наша команда не проводить постійних тренувань, а програвати 7:0 не дуже хочеться».