OREXIM здобув впевнену «суху» перемогу над «Нечаяним» в матчі Зимової першості області

У неділю, 14 лютого, відбувся єдиний матч 7 туру Зимової першості Миколаївської області, в рамках якого на штучному полі Центрального міського стадіону зустрілися команди «Нечаяне» та OREXIM.

«Нечаяне» (Миколаївський р-н) – OREXIM (Миколаїв) 0:6 (0:3)

Арбітри: О. Філон, В. Колісник, О. Мерцалов. Спостерігач арбітражу: М. Зубрицький (усі – Миколаїв).

Голи: Кірєєв (6, 14), Шпартко (8), Ярчук (60), Д. Криворотий (63), Гончаров (80).

Попередження: Аваліані (27) – «Нечаяне».

Нагадаємо, що через несприятливі погодні умови команди-учасниці Зимової першості з віддалених куточків області не змогли добратися до міста аби зіграти матчі 7 туру. Тому в недільний ігровий день відбулася лише одна зустріч: «Нечаяне» — OREXIM. Проте гра вийшла цікавою та насиченою гольовими моментами.

OREXIM, підтверджуючи статус лідера групи «Б», з перших хвилин матчу заволодів ініціативою та довго не затягував з реалізацією моментів. Вже на 6 хвилині рахунок у грі був відкритий влучним ударом Віталія Кірєєва. А за дві хвилини Віталій Шпартко подвоїв результат. Номінальні гості активно пресингували суперника, створюючи велику кількість моментів, практично не полишаючи їх половину поля. Тому не дивно, що ще до середини першого тайму був забитий і третій гол: дубль на свій рахунок на 14 хвилині записав Кірєєв. Ближче до завершення першої половини матчу «Нечаяне» прийшло в себе після трьох пропущених голів та почало атакувати протилежні ворота, однак бажаного результату досягти не вдалося.

В перерві суперники внесли зміни в стартові склади, OREXIM же поміняв майже половину команди. Та чи нові гравці не встигли увійти в гру, чи зручний рахунок позначився, однак команда нехтувала одним моментом за іншим. Було створено низку гольових атак, проте м’яч пролітав повз ціль. «Нечаяне» також мало кілька контратак, найнебезпечнішою з яких був вихід Іллі Аваліані один на один з голкіпером, однак довести до результату момент також не вдалося. На 60 хвилині OREXIM нарешті реалізував чергову атаку: Дмитро Ярчук майже з лінії карного майданчика потужно направив м’яч повз голкіпера. А за три хвилини Дмитро Криворотий точним ударом замкнув ще одну атаку. На останній хвилині зустрічі Владислав Гончаров поставив крапку в цьому матчі, забивши шостий гол у ворота «Нечаяного».