«Агротех» потерпів поразку від «Нечаяного»

На штучному полі Центрального міського стадіону відбулася зустріч в рамках четвертого туру Зимової першості Миколаївської області між командами «Агротех» та «Нечаяне».

«Агротех» — «Нечаяне» 1:3 (1:2)

Стадіон: ЦМС (шт.поле), +6 градусів.

Арбітр: Філон Олександр Вікторович

Асистент арбітра 1: Чернега Максим

Асистент арбітра 2: Артеменко Артем Ігорович

Спостерігач за арбітражем: Комаренко Олександр Іванович

Голи: Кушнірьов ( 25′) – Демко (+5′), Салтан (37′), Аваліані (43′).

Попередження: Кушнірьов (44′),  Колеснік (71′), Гравкін (72′) – Душук (13′), Демко (23′), Антонюк (52′),  Аваліані (73′), Мілаєв (76′).

Видалення: Мілаєв (77′) – друга ЖК.

З перших хвилин команди обмінювалися гольовими моментами і першим взяття воріт суперника вдалося організувати команді Сергія Мітіна. На 5-й хвилині арбітр зафіксував порушення правил на адресу «Нечаяного» і показав на 11-метрову позначку: Демко переграв голкіпера «Агротеха» Романа Гравкіна, який не вгадав напрямок польоту м’яча — 1-0. «Червоно-чорні» у відповідь створили кілька загроз біля воріт суперника. Декілька разів небезпечно пробивали та підкачала реалізація. В середині тайму Кушнарьов порівнює рахунок. Нічийним він тримався не довго: Салтан виманив голкіпера з його володінь та наніс нищівного удару в пусті ворота, таким чином вивівши свою команду в лідери — 2-1. «Нечаяне» йде на перерву в комфортному для себе рахунку.

У другому таймі команди були налаштовані проводити багато атак, але «Агротех» «забув» про свої ворота і в атаку побіг Аваліані, який зміг обігнати воротаря і поставити крапку в грі. Фінальний свисток фіксує перемогу «Нечаяного» з рахунком 3:1. Команда набирає чергові 3 очки та рухається вгору по турнірній таблиці.

Тренер ФК «Нечаяне» Сергій Мітін розповів про підготовку до матчу:

«Я звернув увагу на те, що це новий суперник для нашої команди. Ми не знали навіть звідки ця команда і вийшло так, що минулого тижня ми залишились подивитись гру між «Агротехом» та «ЛІЯ». З «ЛІЯ» ми маємо технічну поразку та там грає багато наших хлопців. «Агротех» нам дуже сподобався. Я не знаю які в них стоять задачі на Зимову першість, де вони беруть участь ще, але команда дуже збалансована.  Особливо три нападники та два флангових, один центральний – це просто звірі, а не гравці. В середу в нас було тренування, ми намагались відпрацювати захист, поставили акценти. Азамата одразу ж в основу виставили, молодого швидкого проти швидкого їхнього сьомого номера. В центрі я побачив хто є, декого мені підказали хлопці. По грі перший гол заробив наш Антонюк, а потім він ще відав гольову передачу, тобто він вже таким чином зробив свій внесок в нашу перемогу. Ми боялись цю команду, тож налаштовувались на них. З сильним суперником грати іноді легше, ніж зі слабким. На цю гру ми налаштовувались як на бій. Дуже вдячний хлопцям, що вони доказали та змогли обіграти цю команду».