«Водник – ЕВТ Ролер Центр» отримав впевнену перемогу, здолавши «Александровича»

Відкривався IV тур Зимової першості Миколаївської області з матчу між двома цьогорічними дебютантами обласних змагань – ФК «Александрович» та ФК «Водник- ЕВТ Ролер Центр». Матч, як зазвичай, проходив на штучному полі Центрального міського стадіону.

«Олександрович» — «Водник- ЕВТ Ролер Центр» 1:7 (0:4)

Стадіон: ЦМС (шт. поле), + 4 градуса.

Арбітр: Фішман Євген Дмитрович

Асистент арбітра 1: Мерцалов Олександр Станіславович

Асистент арбітра 2: Щирський Анатолій Сергійович

Спостерігач за арбітражем: Герасименко Микола Михайлович.

Голи: Сорницький (60′) – Сандул (3′), Акімочкін (7′), Король (+13′, -24′, 24′), Мунч (42′, 62′, 70′).  

Попередження: Услов ( 22′), Арутонов (42′), Кононець (78′) – Король (78′).

З самого старту «блакитно-білі» зрозуміли, що можуть скористатися неорганізованістю суперника і заволоділи ініціативою. Перший гол не змусив себе чекати, Сандул обрізався в центрі поля і без проблем реалізовує свій перший момент, через декілька хвилин Дмитро Акімочкін акробатичним прийомом подвоює перевагу «ролерів». Далі все пішло як по маслу для «Водник – Ролер Центр», вони володіли м’ячем, забивали м’ячі на будь-який смак. Чого тільки вартий нереалізований пенальті на 24-й хвилині у виконані Короля, і який в ту ж саму хвилину реабілітувався і зміг завдати четвертого удару супернику. У підсумку перший тайм закінчився з рахунком 4:0.

У другому таймі гра практично не змінилась, проте команда «ролерів» грала виключно на Олександра Мунча, який цього дня записав на свій рахунок «хет-трик». Пропустивши чергового м’яча на перших хвилинах другого тайму команда «Александрович» прокинулася, а «Водник-Ролер Центр» заспокоїлася тому що вже гарно вела в рахунку. На 60-й хвилині Сорницький зумів розмочити ворота суперника. На більше команда Миколи Услова не була здатна. У відповідь гравці «Александровича» пропустили ще два голи.  У підсумку фінальний свисток зафіксував рахунок в матчі 7:1.

Капітан ФК «Водник – ЕВТ Ролер Центр» Олександр Мунч поділився враженнями після гри, зазначивши, що матч був своєрідним «дербі»:  

«Сьогодні ми, як зазвичай, грали в атакуючий футбол. Стояла задача обіграти даного суперника, оскільки він для нас є принциповим, конкретно для мене особисто та для нашої команди. Ось чому ми сьогодні вдягли форму «Ролер Центру» та обіграли команду Миколу Услова. Сьогодні було принципове «дербі» Олександра Мунча та Миколи Услова».