OREXIM завдав нищівного удару «Суднобудівнику» в матчі Зимової першості

У суботу, 19 грудня, відкривав ігровий день третього туру Зимової першості Миколаївської області з футболу поєдинок між двома досвідченими та титулованими суперниками ФК  OREXIM та ФК «Суднобудівник».

OREXIM – «Суднобудівник» 5:0 (3:0)

Стадіон: ЦМС (шт.), +3 градуса.

Арбітри: Л. Ізбаш, О. Мерцалов, Є. Фішман. Спостерігач арбітражу: О. Комаренко (усі Миколаїв).

Голи: В. Кірєєв (11), В. Гончаров (14), Р. Мізернюк (36), Д. Криворотий (55), Т. Чоларія (74).

Попередження: — .

З перших хвилин OREXIM заволоділи м’ячем і показали, що темп гри будуть задавати саме вони. В принципі так все і відбувалося. Вже на 11-й хвилині Кірєєв  точним ударом забив у дальній кут і вивів «червоно-чорних» вперед. Через декілька хвилин рахунок подвоїв Гончаров. Протягом усього першого тайму OREXIM не зменшували темп гри і намагалися атакувати позиційно, а ось «суднобудівники» намагалися тікати в контратаку, але у них нічого не виходило: то гравці були неточні, то голкіпер виручав суперника. За кінець першого тайму Мізернюк довів рахунок до 3:0. На цьому перша половина зустрічі і закінчився.

Після пропущених м’ячів в діях підопічних Леоніда Руденко з’явилося багато сумбуру, і навіть не дивлячись на те, що команда створила багато гарних моментів, відіграти пропущені м’ячі до перерви не вдалося. Але і з перших хвилин другої половини матчу гра у «Суднобудівника» йшла не найліпшим чином. В середині другої половини ігрового відрізку Дмитро Криворотий робить четвертий, впродовж гри, удар по воротах опонента та реалізовує гол. Фінальний акорд в грі поставив вийшовший на заміну Тимур Чоларія: після подачі Севодняєва з кутового, м’яч полетів в сторону воріт суперника, саме Чоларія точним ударом головою направив «круглого» точно в ціль, довівши рахунок до розгромного 5:0.