«Варварівка» розгромила «Вікторію» у матчі Вищої ліги обласної першості

8 листопада на штучному полі центрального міського стадіону пройшла зустріч між командами Вищої ліги – ФК «Варварівкою» та ФК «Вікторією».

«Варварівка» (Миколаїв) – «Вікторія» (Березнегуватський р-он) 6:1 (5:0)

Стадіон: ЦМС (штучне поле), +  25 градусів.

Арбітри: Л. Ізбаш, О. Мерцалов, А. Єремєєв. Спостерігач арбітражу: В. Міланіч (усі Миколаїв).

Голи: Д. Климко (9), І. Морозов (20, 21,30,43,72) – О. Перепелкін (86).

Попередження: -.

Команди розпочали матч на високих швидкостях, поперемінно переміщуючись з однієї половини поля на іншу. «Варварівка», на правах господаря зустрічі, почувалась більш впевненіше на полі, тож і більше організовувала атак. В першій 10-хвилинці Іван Морозов прорвався через оборону «Вікторії» та організував перспективну атаку, але находився не в досить вигідній позиції, тож перевів м’яча на Климко, який не розгубився та направив снаряд точно до цілі.  В середині тайму «Варварівка» взяла ініціативу на себе і варто відзначити найрезультативнішого гравця команди – Івана Морозова. Починаючи з 20-ї хвилини він зміг п’ять!!! разів поспіль відмітитись у воротах суперника.

На початку другого тайму «Вікторія» з новими силами намагалась декілька разів пошукати вдачі біля воріт Радіоли, та хлопців підводила реалізація. Та «гол престижу» колектив зміг забити: потужним ударом «зняв павутину» з воріт «Варварівки» Олег Перепілкін.     

Представник команди «Вікторія» Євген Лебідь:

«По-перше у нас сьогодні не було трьох ключових гравців, враховуючи воротаря. Замінили його не менш досвідченішим ветераном футболу – Олександрлм Єрещенко. Перший тайм для нашої команди був провальним. Це другий матч з командою «Варварівка», враховуючи попередні помилки намагались більше грати компактно та у наступі, щоб не було великих розривів.  Не можна було допускати таких помилок в захисті, як це зробили ми, тим паче, що команда вище класом, ніж ми. Фарт сьогодні був на їхньому боці: все, що не летіло в наші ворота, все на їхню користь – ствір, відскоки. Другий тайм команда суперника грала по результату, а ми відіграли його набагато краще, ніж перший та мали декілька моментів з яких забили один гол. Для нас це, звичайно, провальний результат за весь сезон».