«Мостове» перемогою над «Зорями над Бугом» завершило перше коло обласного чемпіонату

У суботу, 7 листопада, відбулася гра Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області між командами «Мостове» та «Зорі над Бугом».

«Мостове» (Доманівський р-н) – «Зорі над Бугом» (с. Яструбинове) 3:1 (1:1)

Арбітри: Ю. Бойко, Р. Кирилов (обидва – Южноукраїнськ), О. Щербанич. Спостерігач арбітражу: М. Петрановський (обидва – Вознесенськ).

Голи: Є. Гонтарук (35), Пащенко (60), Мухаметшин (70) – Гудь (45).

Попередження: Владислав (57) – Боднар (33).

У заключному матчі першого кола «Мостове» на домашньому полі приймало «Зорі над Бугом». Господарі у минулому турі на виїзді здобули перші три очки і, відчувши смак перемоги, щосили намагалися подарувати ці відчуття своїм вболівальникам. Перший тайм команди провели на рівних з невеликою перевагою господарів за моментами. На 35 хвилині гравці «Мостового» святкували перший гол. Рахунок у матчі відкрив Євген Гонтарук. Але перевага тривала не довго: на останній хвилині першого тайму «Зорі над Бугом», скориставшись кутовим, зрівняли результат. Після перерви господарі перейняли ініціативу і заволоділи перевагою у грі. Команда створила низку моментів, два з яких завершилися мечем у сітці воріт суперника. На 60 хвилині перевагу команді повернув Дмитро Пащенко, а за 10 хвилин Віталій Мухаметшин забив третій гол у ворота «Зорів над Бугом».    

«Думали, що починати будемо від захисту, тому що «Зорі над Бугом» — це не «Прибужжя», але після перших 5 хвилин ми зрозуміли, що можна грати і першим номером. Перший тайм пройшов на рівних, можливо, ми трохи більше атакували – у рідних стінах ми завжди впевненіше граємо. На 35 хвилині ми забили перший гол, проте було багато нереалізованих моментів. У кінці тайму нам ставлять кутовий, після якого ми пропустили гол. Вся як завжди: ми не можемо втриматися на останніх хвилинах. А другий тайм вже повністю під нашим контролем пройшов. Ми задоволені результатом – сезон закрили на прекрасній ноті, тим паче вдома і в новій формі (наші вболівальники її ще не бачили). До суддівства, як завжди, ніяких зауважень – все було на найвищому рівні. Ніяких конфліктів у грі не було, все пройшло чудово», — поділився враженнями від гри тренер команди «Мостове» Олексій Хоришин.