У Вітовському районі провели Кубок закриття сезону

18 жовтня на футбольному полі с.М-Погорілове відбулися фінальні районні змагання з футболу на Кубок «Золота осінь – 2020 р.».

В змаганнях взяли участь 6 футбольних команд Вітовського району, а саме:

ФК с.Полігон, смт.Первомайське, с.Галицинове, с.Українка, с.Зелений Гай та футбольна команда с.Мєшковка.

Команди були розділені на 2 групи по 3 команди, які грали на двох футбольних полях і виборювали право змагатися за головний кубок змагань і звання чемпіона.

В той день всі команди показали високу майстерність та результативність, всі були налаштовані лише на перемогу.

З першої групи, матчі якої проходили на футбольному полі с.Полігон, до фіналу пробилися господарі поля, право грати за почесне III місце здобула ФК с.Галицинове, а з другої групи переможцями вийшли футболісти с.Мєшковка, другими в групі стали Первомайці.

Вболівальники, яких зібралось не мало, спочатку насолодились футбольним матчем, який передував фіналу – це матч за III місце між командами смт.Первомайське – с.Галицинове, основний час закінчився бойовою нічиєю і все вирішувалось футбольною лотереєю,-серією пенальті, в якій досвід воротаря Галичан допоміг своїй команді здобути перемогу і звання бронзового призера.

Фінальний поєдинок між Полігоном та Мєшковкою не був багатий на забиті м’ячі, але емоції на полі вирували з початку і до кінця матчу.  Команди створювали момент за моментом, то воротарі діяли надійно, то підводила реалізація, але досвідченість гравців Полігона взяла гору, вони вже на останніх хвилинах змогли забити переможний м’яч і стати володарем Кубка закриття.

Перш ніж нагородити команди за зайняті призові місця, пройшло нагородження кращих гравців того ігрового дня, голова Вітовської районної ради Ігор Семенович Матвєєв вручив статуетки Олійнику Олександру та Ахметову Ешгіну – воротарям ФК с.Галицинове та смт.Первомайське, Колеснику Андрію – нападнику с.Мєшковка та Дмитру Булаху – нападнику с.Полігон, який доречі і забив переможний гол для своєї команди.

І ось настав час нагородження команд, Ігор Семенович побажав всім командам успіхів в подальших спортивних баталіях і нагородив команди грамотами, медалями та кубками.