«Казанка» та «Нечаяне» розійшлися бойовою «сухою» нічиєю у матчі Першої ліги

Відбувся 7 тур у Першій лізі Чемпіонату Миколаївської області, в рамках якого, у суботу, 17 жовтня, зустрілися команди «Казанки» і «Нечаяного».

«Казанка» – «Нечаяне» (Миколаївський р-н) 0:0

Арбітри: М. Чернега (Миколаїв), Ю. Попов, О. Гурський (обидва – Новий Буг). Спостерігач арбітражу: В. Балакін (Миколаїв).

Голи: Стингач (-68) – «Казанка».

Попередження: Рибак (73), Спорнік (89) – Тараненко (20), Урсу (73), Прокопчук (50).

Видалення: Урсу (90).  

Команди продемонстрували цікавий і насичений матч, боролися за перемогу, створювали моменти, однак забити хоча б один гол так і не вдалося. Господарі мали перевагу, організували більше гарних атак, але найперспективніший момент – пенальті на 68 хвилині – реалізувати не вдалося. Олександр Стингач пробив сильно, проте голкіпер суперника парирував удар. Тому матч так і закінчився «сухою» нічиєю, хоч і залишив по собі приємні враження у вболівальників та тренерів.

Тренер «Казанки» Роман Левицький прокоментував гру:

«Гарний був матч, ми задоволені грою. Повністю переграли суперника, не вистачило лише голу. Створили купу моментів, але забити не вдалося. Гра сподобалась, а рахунок – ні. Не забили пенальті, нам щось не щастить в цьому. Ні в чому не можу дорікнути футболістам – зіграли добре, гра повністю була під нашим контролем. Але нічого страшного, ми створюємо нову команду, не засмучуємося та рухаємося далі».

Наставник «Нечаяного» Сергій Мітін проаналізував гру:

«Гра була бойова, але ми витерпіли. Моментів було більше у суперника, за другий тайм ми створили один або два виходи. Все проходило на високих швидкостях, перерви зовсім не було. Ми зробили помилку: обрали у першому таймі грати проти вітру, щоб у другому було легше, але вітер вщух, пішов дощ і два тайми ми боролися. Відбили пенальті, видалення було на останній хвилині, тому на результат не вплинуло. Матч дуже сподобався, це, мабуть, була найкраща наша гра».