«Мостове» не змогло зупинити переможну ходу «Укр-Ниви» чемпіонатом області

У суботу, 10 жовтня, на стадіоні «Колос» села Мостове відбувся матч шостого туру Першої ліги Чемпіонату Миколаївської області між командами «Мостове» та «Укр-Нива».

«Мостове» (Доманівський р-н) – «Укр-Нива» (Березанський р-н) 0:2 (0:1)

Арбітри: О. Грущенко (с. Яструбинове), О. Щербанич (Вознесенськ), М. Чернега (Миколаїв). Спостерігач арбітражу: М. Петрановський (Вознесенськ).

Голи: Чельцов (40, 56), Силантьєв (-58).

Попередження: Возний (68), Пузиревський (71) – Михальчак (71).

ФК «Мостове» розпочав поєдинок від оборони, віддавши ініціативу супернику і граючи на контратаках. Господарям вдалося створити декілька небезпечних моментів, однак результативність підвела. На 40 хвилині гравці «Мостового» припустилися помилки в центрі поля, якою скористався суперник, організувавши швидку контратаку. На вістрі опинився  Володимир Чельцов, який влучним ударом відкрив рахунок.

Картина другої половини гри була схожа, однак голу не довелося чекати так довго. Вже на 56 хвилині знову Чельцов подвоює рахунок. Володимир після цієї гри вже має 11 влучних ударів і впевнено посідає перше місце у турнірній таблиці кращих бомбардирів. За дві хвилини «Укр-Нива» мала гарну нагоду збільшити перевагу. За порушення правил у карному майданчику арбітр матчу призначив 11-метровий удар у бік воріт «Мостового». До позначки підійшов Ігор Силантьєв і пробив у голкіпера, який міцно стояв на своєму місці та вже вкотре врятував свою команду. Рахунок на завершення матчу 2:0 на користь «Укр-Ниви», яка четверту гру поспіль проводить без пропущених м’ячів і після цієї зустрічі піднімається на другу сходинку турнірної таблиці, наступаючи на п’яти «Южноукраїнську».       

«Знову чудово «на нуль» відіграв наш захист, два м’ячі забив Чельцов так і здобули перемогу. Поле, як завжди, заважало забити більше. Перевагою ми володіли, але і у суперника були моменти: при рахунку 0:0 у першому таймі наш захисник з пустих воріт вибив м’яч. Гра нам далась не так складно, як може здатися по рахунку», — прокоментував представник ФК «Укр-Нива» Ігор Чапчай.

«Ми завжди починаємо грати від захисту та чекаємо свої моменти. Суперник нічого загрозливого не створив у першому таймі. Ми мали два або три гарні моменти, однак реалізації знову немає. Це наша основна проблема. Ми свої моменти не використали і нам у роздягальню забили гол. Можу сказати, що ми були на рівних. Можливо, володіння м’ячем у них було трохи більше, але по моментах у першому таймі ми їх обійшли. У другому таймі планували грати так само, але знову обрізка, і знову гол. Хлопці молодці, показали характер і усі два тайми нічим не поступалися супернику, хоча «Укр-Нива» — хороша команда, видно, що серйозно займається, тренується. Величезна подяка нашому голкіперу, якби не він, рахунок був би більше. Він уже не першу гру тягне пенальті. Також дякуємо нашим спонсорам, які підтримують нас і розуміють, що сільській команді без жодного легіонера не так просто досягати результат», — розповів тренер ФК «Мостове» Олексій Хоришин.