«Воронівка» мінімально обіграла «Васт» у матчі Вищої ліги обласної першості

У суботу, 10 жовтня, на Центральному міському стадіоні відбувся матч шостого туру Вищої ліги Чемпіонату Миколаївської області, де зустрілися команди «Воронівка» та «Васт».

«Воронівка» (Миколаїв) – «Васт» 3:2 (1:1)

Арбітри: В. Мамчур (Березанка), О. Гурський, Ю. Попов (обидва – Новий Буг). Спостерігач арбітражу: В. Решотченко (Миколаїв).

Голи: Гранковський (19), Сторубльовцев (48), Чорнописький (58) – Борзов (39), Шиманець (88).

Попередження: Рябоконь (32), Носов (76), Борзов (77) – усі «Васт».

До матчу суперники підійшли з однаковим результатом, маючи по дві перемоги та одну нічию в обоймі. Розпочала активніше «Воронівка», насідаючи на ворота опонента. На 19 хвилині захисники «Васту» пропустили атаку флангом, яка призвела до першого голу. Навіс в карний майданчик з близької відстані замкнув Сергій Гранковський. З середини тайму «Васт» перехопив ініціативу, застосовуючи проти суперника активний пресинг. За кілька хвилин команда нанесла низку дуже небезпечних ударів по воротам «Воронівки», однак Микола Бурцев врятував свої володіння. На 30 хвилині гостям все ж вдалося зрівняти рахунок: після пробиття небезпечного штрафного, суперник перевів м’яч на кутовий. Навіс в карний майданчик знайшов Дениса Борзова, який головою відправив снаряд у ворота. За нічийного результату команди відправились на перерву.

Початок другого тайму знову був за «Воронівкою». Вже за три хвилини команда повернула гольову перевагу: м’яч на свій рахунок записав Валерій Сторубльовцев. А за 10 хвилин і Василь Чорнописький розписався у протилежних воротах. Обидва голи були забиті після стандартних ударів. Пропустивши ще два голи, «Васт» пішов у наступ та притис суперника до їх воріт, м’яч зрідка перетинав центральну лінію. Створивши низку чудових моментів, команді все ж вдалося скоротити відставання. Скориставшись штрафним ударом на 88 хвилині, першим на м’ячі опинився Антон Шиманець, який і відправив снаряд у сітку воріт.

Адміністратор команди «Воронівка» Олександр Бобров прокоментував гру:

«Враховуючи те, що у нас була лише одна заміна, команда відіграла на ура. Ветерани не підвели: забили красиві три голи зі стандартних ситуацій, виконали все, що мали. Важко було через нестачу гравців, однак задачу реалізували».

Тренер ФК «Васт» Антон Шиманець підвів підсумки матчу:

«Якщо говорити про гру, то гірше зіграти неможливо було. Якщо ми ставимо задачі і на гру, і на турнір та не виконуємо їх, то про який результат може йти мова. «Воронівка» зіграла в свою гру – присипляючий футбол – забила три моменти. Ми свої моменти не реалізували. І у кінці матчу, при рахунку 3:1, вже було важко щось змінити, тому що, коли тисни результат забити, як правило, не виходить. У такому підсумку винна вся команда, будемо працювати над цим, виправляти помилки та грати далі».