Відкритий Чемпіонат міста Южноукаїнська з футболу: огляд чергового туру

З 3 по 7 серпня проходили матчі Відкритого Чемпіонату міста Южноукаїнська з футболу серед аматорських команд -2020.

Результати туру:

«Богданівка»(Богданівка) — «Рятівник»(Южноукаїнськ) — 3:9 (0:2)

03.08.2020 ЮПЛ. 28 градусів. 80 глядачів.

Арбітри: Ю. Бойко

Голи: Сокол (44), Бриндак (46), Кравчук О. (51) — Кулініч (19, 48, 71, 79), Бобок А. (32), Угрін (50), Шарата С. (57), Шарата А. (60), Бобок Б. (63)

Команди розпочали гру обережно граючи в захисті. Молоді гравці з Богданівки намагалися бути зібраними і зконцитрованими з перших хвилин, що і вдавалось до середини першого тайму. Гравці «Рятівника» провели чудову комбінацію, яка і завершилася голом від Вадима Кілініча. Після пропущеного гола богданівці мали моменти зрівняти рахунок, але гравцям не щастило. На прикінці тайму дальнім ударом Андрій Бобок забиває другий м’яч і команда «Рятівник» йде на перерву з гарним настроєм.

Другий тайм розпочався з голеопада від обох команд. Данило Сокол, Микола Бриндак зрівнюють рахунок у грі, але за декілька хвилин гравці номінальних гостей забили голи на різний смак. Сімейні династії Шарат (Сергі, Анатолій) і Бобок (Андрій, Богдан) забили по м’ячу, ще змогли відзначитися Євген Угрін та Вадим Кулініч зміг оформити «покер». А що «Богданівка», її бомбардир Олександр Кравчук без гола не пішов з поля, але цього не вистачило для вирішального рахунку. Переконлива перемого «Рятівника». Що стосується команди «Богданівка», то її гравці з кожною грою додають і це принеси результат у наступному.

***

КБК (Прибужжя) — «Южноукаїнськ»(Южноукаїнськ) — 1:1 (1:1)

04.08.2020 ЮПЛ. 29 градусів. 100 глядачів.

Арбітри: Р. Кирилов

Голи: Негура (30) — Балакай (35)

Попередження: Буденчук (59), Кравчук (69) — Спотар Є. (41)

***

«Южноукаїнськ» усі два тайми активно атакував ворота суперника, але гравці з Прибужжя справлялися з цим натиском і самі намагалися теж нав’язати боротьбу, і в черговій атаці «Южноукаїнськ» загубив м’яча і захисники суперника перехопивши його та довгою передачею вивели нападника у перед, той в свою чергу подав м’яча у штрафну, захисники понадіялися на воротаря не чіпавши м’яча, цим і скористався Максим Негура с 3 метрів поразив ворота. Команда «Южноукаїнськ» зрозуміла, що треба щось змінювати і як тільки розвели м’яча з центру поля понеслися у перед . Довгою передачею направили м’яча у штрафну і воротар не вдало зіграв на випереджені, цим і скористався нападник гостей дуже спокійно виконавши удар в пусті ворота. В другому таймі ні чого не змінилось, гості атакували команду з Прибужжя, але господарі поля цього дня вдало захищали свої ворота. В підсумку гра закінчилася у нічию.

***

КБК (Прибужжя) — «Богданівка»(Богданівка) — 3:2 (1:1)

06.08.20 ЮПЛ. 28 градусів. 110 глядачів.

Арбітри: Ю. Бойко, Р. Кирилов

Голи: Полікарпов (20), Нестер (пен. 63), Буденчук (63) — Кравчук О. (7, 44)

Попередження: Твердовський (38) — Савельєв (28), Турумура (70)

Вилучення: Мар’янов (60, позбавлення суперника голу) — «Богданівка»

***

На футбольному полі зійшлися команди з Доманівського району. Команда КБК на початку матчу заробила штрафний удар біля воріт команди «Богданівка», але з гарного моменту отримала контратаку на власні ворота. Захисники господарів поля збили нападника і до штрафного підійшов кращий бомбардир з «Богданівки» Олександр Кравчук і чітким ударом над стінкою забиває гола. Після цього команди почали створювати гольові моменти, який у середині тайму реалізували гравці з Прибужжя. Команди пішли на перерву з нічийним рахунком.

Другий тайм почався з голу від того ж Олександра Кравчука, який вивів команду у перед. У другій половині другого тайму господарі заробили пенальті, ціною вилучення гравця. Олександр Нестер чітко реалізував цей удар. І ще через декілька хвилин Олександр Буденчук виводить свою команду у перед забивши гола. Команди ще наприкінці матчу створили де кілька гольових моментів, але на жаль вони так і стали голами. Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував мінімальну перевагу команди КБК.

***

ТВТ (Южноукаїнськ)- «Южноукаїнськ» (Южноукаїнськ) — 2:0 (1:0)

07.08.20 ЮПЛ. 34 градусу. 90 глядачів.

Арбітри: Ю. Бойко, Р. Кирилов

Голи: Водовозов (29), Синкевич (пен. 63)

Попередження: Сисан (54), Соловйов (58), Лисовский (74) — ТВТ

***

Гра розпочалась з гострого моменту біля воріт команди «Южноукраінськ», але на останньому рубежі гарно зіграв Юрій Алексеенко. Дві команди прагнули контролювати м’яча в середині поля і чіткими передачами виводити своїх гравців на ударну позицію. В середині першого тайму це вдалося гравцям ТВТ, які вивели на удар Дениса Водовозова, який вивів команду вперед.

Другий тайм ні чим не відрізнявся від першого. Гольові моменти створювались як у воріт ТВТ, так і у воріт «Южноукраінськ», але дуже гарно грали воротарі обох команд. Максим Синкевич за рахунок індивідуального проходу заробив пенальті, які чітко реалізував, удоївши рахунок. Команда «Южноукраінськ» почала більш активно атакувати суперника і створювати гольові моменти. В одній з атак гравці три рази підряд били по воротам, але воротар Сергій Доценко та захисник Євген Лисовський за рахунок самовіддачі не дали супернику забити гола. Ще був вихід сам на сам нападника з Сергієм Доценко, де воротар виграв цей вихід, забезпечив команді перемогу.

Турнірна таблиця

№ п/п Команда І П Н П Мячі Очки
1. «Семенівка» 3 3 0 0 12-4 9
2. «Рятівник» 2 2 0 0 21-3 6
3. «ТВТ» 3 2 0 1 10-1 6
4. «Южноукраїнськ» 4 1 1 2 9-8 4
5. «КБК» 2 1 1 0 4-3 4
6. «Богданівка» 6 0 0 6 10-47 0

Бомбардири: Кравчук О. (Богданівка) — 7, Кулініч (Рятівник) — 6, Лупан (Семенівка) — 5, Варяниця (Южноукаїнськ) — 3, Шамрай (Южноукаїнськ) — 3, Бобок А. (Рятівник) — 3, Угрін (Рятівник) — 3, Бобок Б. (Рятівник) — 3, Синкевич (ТВТ) — 3.