Миколаївський «Спартак-Оріон» посів почесне четверте місце у Вищій лізі жіночого Чемпіонату України WU-17 з футзалу

У четвер, 5 березня, у місті Гребінка Полтавської області пройшли фінальні ігри Чемпіонату України з футзалу у Вищій лізі серед дівчат до 17 років. Протягом трьох днів команди, серед яких і миколаївська «Спартак-Оріон», боролися за головні нагороди змагання.

Нагадаємо, наші дівчата з двома перемогами і однією поразкою підійшли до фінального дня чемпіонату, у якому зустрілись з командою міста Гоща ДЮСШ «Гощаночка». Переграти суперниць миколаївчанкам не вдалося, поступившись з мінімальною різницею 2:3, «Спартак-Оріон» посів почесне четверте місце. Голи на свій рахунок записали Стрельцова та Мустафаєва. Олена Мустафаєва також була визнана кращім гравцем команди.  

Тренер ФК «Спартак-Оріон» Володимир Єфімако прокоментував виступ своїх підопічних на чемпіонаті:

«Ми отримали корисний досвіт, взявши участь у цих змаганнях. Увійти у четвірку сильніших футзальних команд України, не спеціалізуючись на футзалі, вважаю гарним результатом. Основне на що звертав увагу – це індивідуальна підготовленість наших гравців, чи не поступаємось ми своїм одноліткам. Дівчата проявили характер та жагу до перемоги. Попереду на нас чекають основні змагання – великий футбол, відбірковий етап Чемпіонату України U-17».