У Баштанці відбувся фінал Відкритої зимової першості району з міні-футболу

У неділю, 1 березня, на стадіоні «Колос» міста Баштанка пройшли заключні ігри «Відкритої зимової першості Баштанського району з міні-футболу – 2020».

Чемпіонат проходив під егідою Асоціації футболу Миколаївської області (голова Олександр Пасічний) та Асоціації футзалу Миколаївської області (голова Віталій Скарлат). 

За результатами півфінальних ігор, які відбулися напередодні, у фіналі Великого кубку (учасники групи «А») зустрілися команди «Кам’яне» та «Райсуд». Через неявку AgriGrein третє місце автоматично дісталося «Інгульці». У Малому кубку (учасники групи «В») за третє місце змагалися «Миколаївгаз» та «Новоукраїнка», а у фінальній грі зустрілися «Славія-Ветеран» та «Старогорожено».

Усі зустрічі пройшли у запеклій боротьбі, адже вирішувалась доля головного трофею, за який команди боролись вже тривалий час. Ігри за Малий кубок виявили переможця в основний час. У фінальний грі Великого кубку «Кам’яне» та «Райсуд» не змогли виявити сильнішого в рамках поєдинку, тому переможця визначала серія післяматчевих пенальті, у якій точнішими виявились гравці «Райсуду».

Результати фінальної частини:

Великий кубок

«Кам’яне» – «Райсуд» 1:1 (по пенальті 0:2)

Малий кубок

За 3 місце:

«Миколаївгаз» – «Новоукраїнка» 1:4

Фінал

«Славія-Ветеран» – «Старогорожено» 4:2.

Отже місця у «Відкритій зимовій першості Баштанського району з міні-футболу – 2020» розподілились наступним чином:

Великий Кубок

1 місце – ФК «Райсуд» (керівник – С.В.Янчук);

2 місце – ФК «Кам’яне» (керівник – В.М. Римчук);

3 місце – ФК «Інгулка» (керівник – В.Б. Степанов).

Малий Кубок

1 місце – ФК «Славія-Ветеран» (керівник – І.В. Головченко);

2 місце – ФК «Старогорожено» (керівник – С.М. Станічний);

3 місце — ФК «Новоукраїнка» (керівник – К.Ю. Сляднєв).

Переможці були нагороджені кубками, медалями та пам’ятними грамотами. Наградну атрибутику надав голова Асоціації футзалу Миколаївської області Віталій Скарлат.