AgriGrein стартували перемогою в дебютному матчі Першої ліги зимової Першості

16 лютого стартувало друге коло зимової Першості Миколаївської області з футболу. На даному етапі команди, які набрали найбільшу кількість очок, сформували Вищу лігу, а команди, що займають з п’ятої по дев’яту сходинки  — увійшли до Першої ліги.

Відкривали другу частину сезону матчем Першої ліги між молодим та амбітним колективом з Баштанчини AgriGrein та колективом з однойменного населеного пункту «Ольгопіль».

AgriGrein (Баштанський р-н) — «Ольгопіль» (Єланецький р-н) 3:0 (2:0)

Стадіон: ЦМС (штучне), +10 градусів, 50 глядачів.

Арбітри: М. Чернега, Ю. Копійка, О. Антонов. Спостерігач арбітражу: В. Балакін.

Голи: А. Маліновський (3, 19), В. Мінський (80).

Попередження: В. Король (38), В. Мінський (56) – О. Мариненко (56), С. Ткаченко (61), Г. Юрковський (70).

Гру команди розпочали в досить бадьорому темпі, колективи були заряджені на перемогу, про що свідчила боротьба буквально на кожній ділянці поля. AgriGrein більше намагалось контролювати м’яч та грати першим номером, а «Ольгопіль» більше часу проводили в обороні. І ось вже на 3-й хвилині гравцям AgriGrein вдалося провести результативну комбінаційну атаку через лівий фланг, яку точним ударом завершив Антон Маліновський. «Біло-сині» кинулися до воріт суперників, в надії відігратися. Обидві команди продовжили боротьбу за центральну частину поля, іноді порушуючи правила, даючи право суперникам на пробиття штрафних ударів. Під час одного з таких розіграшів AgriGrein опинились біля воріт суперника і Маліновський підхопив м’яча на добиванні, та направив «круглого» за комір голкіперу «Ольгопіля».

Після перерви темп гри номінальних господарів зустрічі трохи спав. «Ольгопіль» намагався скористатися цим та все частіше перетинали володіння суперника, турбуючи їх воротаря. Але команду підводила реалізація, сили закінчувалися, що і стало каталізатором чергового пропущеного гола. Так, на 80-й хвилині гравцям AgriGrein вдалося перехопити м’яч і згодом розвинути контратаку через центральну частину поля, після чого послідувала передача на Влада Мінського, який і встановив фінальний рахунок на табло – 3:0.

Тренер команди AgriGrein Андрій Соколюк-Орел поділився враженнями після гри:

«Зараз для команди кожна гра відповідальна. Ми ретельно готуємось до кожної зустрічі. А що стосується старту другого етапу чемпіонату, то стартували ми непогано, але в першому таймі. А ось у другому вже хлопці трохи підсіли і це триває не перший матч поспіль. Будемо працювати над цим. Впродовж другого тайму моментів було багато, є претензії по суддівству, арбітр не поставив пенальті у ворота «Ольгопіля» . Чому він його не назначив, не знаю. А так мені матч в загалом сподобався, хлопці забили швидкий гол та кінцевий рахунок зустрічі 3:0 – непоганий результат.  Хоча, вважаю, що по грі рахунок міг бути набагато більшим. Амбіції і керівництва, і у команди досить непогані».