ДЮФШ ФК «Миколаїв» впевненою перемогою стартував на «Зимовому Кубку ДЮФЛУ-2020»

В цьому міжсезонні впродовж трьох днів, з 31 січня по 2 лютого, у Миколаєві проходить груповий етап «Зимового Кубку ДЮФЛУ-2020» U-16. У 16-у групу потрапило чотири команди: ДЮФШ ФК «Миколаїв», «Зірка» (Кропивницький), ДЮСШ-11 «Чорноморець» (Одеса), ВОДЮСШ (Вінниця). І в п’ятницю, 31 січня, учасники турніру провели перші ігри.

ДЮФШ ФК «Миколаїв» — «Зірка» (Кропивницький) 6:1 (2:0)

Арбітри: О. Антонов, С, Пашинський, А. Артеменко.

Миколаївські футболісти зі стартових хвилин заволоділи ініціативою: команда активно пресингувала суперника, не забуваючи випробовувати на міцність голкіпера «Зірки». І вже на 9-й хвилині наполегливість ДЮФШ ФК «Миколаїв» була винагороджена у вигляді забитого м’яча. А менш ніж за 10 хвилин у ворота гостей влетів і другий гол. На перерву команди пішли за вневненої переваги наших хлопців – 2:0.

Але у першій половині другого тайму гра вирівнялась, команди обмінялись забитими м’ячами з різницею у кілька хвилин. Пропущений гол «розбудив» гравців ДЮФШ ФК «Миколаїв» і знов повернув їх до активних дій. На останніх 10 хвилинах зустрічі господарі двічі поспіль поцілили у ворота опонента, здобувши впевнену перемогу.   

ДЮСШ-11 «Чорноморець» (Одеса) – ВОДЮСШ (Вінниця) 1:1 (0:0)

Арбітри: О. Філон, О. Капуста, Є. Фішман.

Друга пара учасників турніру продемонструвала рівну гру впродовж всього матчу і переможця так і не визначила. Суперники розійшлись за рахунку 1:1 та додали у свої активи по 1 очку.     

Вже наступного дня, у суботу, 1 лютого, відбудеться другий день змагань.

Об 11.00 на стадіоні «Зоря» «Зірка» зустрінеться з ДЮСШ-11 «Чорноморець», а о 13.00 на полі у парку «Перемога» ДЮФШ ФК «Миколаїв» прийме ВОДЮСШ.