У Первомайську пройшов турнір пам’яті В. Головчанського

13-14 жовтня 2018 року на центральному стадіоні Первомайська відбувся традиційний щорічний турнір з футболу на Кубок пам’яті першого мера міста часів Незалежності — Всеволода Головчанського.

Під час урочистого відкриття до футболістів з найкращими побажання успіхів та перемог звернулась міський голова Л.Г.Дромашко. На заході також були присутні: депутати Миколаївської обласної ради Андрій Головчанський, та Євген Вовненко, депутат міської ради Павло Мамотенко, член виконавчого комітету Руслан Цимбалюк.

Присутні вшанували пам’ять Всеволода Іларіоновича хвилиною мовчання, побажали наснаги та перемог гравцям.

За Кубок змагалися дев’ять команд: ДЮФК «Юність-Базис-2» та ДЮФК «Юність-Базис-1» з Умані, місцеві команді ФК «Цитадель», ФК «Ортодокс», ДЮСШ Первомайськ, ФК «Олімп» з Южноукраїнська, ДЮФК «Фортуна» із Христинівка Черкаської області, ДЮСШ «Локомотив» з Подільська та ДЮСШ Окни.

Змагання проходили протягом двох днів за коловою системою. Команди були розподілені на дві підгрупи, переможці кожної підгрупи потрапляли до фіналу, де за перше та друге місця змагалися команди, які посіли перші місця у підгрупах, а за третє – команди, що здобули у підгрупах другі місця.

В результаті напружених змагань переможцями турніру стали футболісти ДЮСШ Первомайська (тренер О.К.Доценко), ІІ сходинку п’єдесталу пошани виборола команда ДЮСШ «Локомотив» (Подільськ), ІІІ місце здобули футболісти команди «Олімп» (Южноукраїнськ).

Були відзначені подарунками кращі гравці кожної команди: Максим Бричко (Христинівка), Ілля Павлюк (Подільськ), Максим Болтунов «Ортодокс» (Первомайськ), Віталій Лавренко (Умань), Олексій Дегнера (Умань), Ярослав Василевський (ДЮСШ Первомайськ), Артем Бондар (ДЮСШ Окни), Станіслав Дарієнко «Цитадель» (Первомайськ), Матвій Балашов (Южноукраїнськ).

Переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами, перехідним кубком. Від депутата обласної ради Андрія Головчанського кожна команда отримала м’яч.

За матеріалами веб-сторінки управління культури, національностей, релігій, молоді, спорту Первомайської міської ради