Вдалий дебют миколаївців на чемпіонаті України по футболу серед студентів

Перша гра ІІІ туру у групі «А» Конференції «Центр» відбулась у Запоріжжі. Свої перші матчі провели команди «КПУ-Спартак» та «ЧНУ ім. П.Могили» (на фото). Для миколаївців це взагалі був дебют на всеукраїнській арені.

Фортуна посміхнулася гостям. Провівши матч майже без гольових нагод, команда Чорноморського національного університету здобула три очки. Долю матчу вирішив вдало виконаний стандарт Іваном Морозовим на 86-й хвилині поєдинку.

А ось як прокоментували підсумок гри наставники команд

Володимир Свєтлічний, керівник команди «КПУ-Спартак»:

— Дуже прикро програвати вдома. Особливо, коли володієш перевагою майже увесь матч. Приблизно на 15-й хвилині ми мали пробивати одинадцятиметровий удар. Після гри подивилися повтор на зйомці – чистий пенальті. Наш гравець Максим Башинський прибрав м’яча від захисника у штрафній суперника, після чого отримав ззаду по ногах. Що це? Гості грали переважно в обороні, мали один момент, який реалізували. Дуже прикро. Коли у минулому сезоні нас перегравали за усіма показниками – питань немає – все по справі. Але сьогодні ми не заслуговували на поразку. 

Геннадій Кураса, головний тренер команди «ЧНУ ім. П.Могили»:

— Мені дуже сподобалась команда господарів. З такими опонентами приємно грати. Вони грають самі, та дають грати супернику. Запоріжці мали невеличку перевагу, але ми грали не найсильнішим складом. Тому хочу привітати свою команду з вдалим виїздом у дебютній грі на всеукраїнському рівні. Хлопці боролися у кожному моменті, віддавалися грі до кінця. А супернику бажаю успіхів у подальшому.

Конференція «Центр» (група А)«КПУ-Спартак» (Запоріжжя) – «ЧНУ ім. П.Могили» (Миколаїв) – 0:1 (0:0)

Гол: Морозов (86).

За інформацією Спортивного порталу Миколаївської області.