Заступник голови Федерації футболу Миколаївської області Ігор Пономаренко та технічний директор Олександр Бобров побували в Братському на турнірі з футзалу

У спортивному залі Братської ДЮСШ відбувся турнір з футзалу за перехідний Кубок федерації футболу району, в якому взяли участь команди з Братського, Новомар’ївки, Вознесенська, Южноукраїнська, Веселиново та Новокрасного. Перед початком змагань Ігор Пономаренко і Олександр Бобров привітали спортсменів та від імені голови обласної федерації футболу Олександра Пасічного подарували футзальні м’ячі, а представник голови федерації футболу району Сергій Буберенко презентував нову футбольну форму і м’ячі.

Технічний директор ФФМО, член комітету футзалу Миколаївської області Олександр Бобров зазначив, що спортсмени Братського району дуже талановиті і підготовлені, подякував директору ДЮСШ О. В. Зінченку і тренерському складу за розвиток футболу, а також за чудовий спортивний зал, в якому є всі можливості виростити майбутніх чемпіонів. Він запросив футболістів на чемпіонат області, який відбудеться в лютому, де є можливість не тільки якісно пограти, а й показати свої спортивні навички тренерам миколаївських спортивних шкіл, і в майбутньому стати їх учнем.

Підтримати та привітати юних спортсменів також прийшли заступник голови РДА Андрій Бунько, начальник відділу освіти молоді та спорту Вікторія Гусаренко, методист відділу освіти Ірина Грудка та голова громадської ради Олександр Пасенчук.

Безпосередньо самі ігри були дуже напружені, адже кожен хотів забрати кубок собі. В фіналі турніру зійшлися спортсмени Братського і Южноукраїнська, які боролися до останнього і завершили гру з рахунком — 3:3. Але переможця потрібно було визначити, тож головний суддя Валерій Зінченко призначив пенальті, в ході яких перемогу отримали южноукраїнці.

 ***

Прес-аташе ФФМО В. М. Сірий

електронна пошта: ffgnik@meta.ua

телефони: 097-744-31-86 099-491-20-98 063-512-49-76