«Вклоняюсь кожному Герою і кожній Героїні низько»: футбольний турнір для дітлахів Баштанського району!

12 громад Баштанського району (Софіївська, Баштанська, Горохівська, Інгульська, Новобузька, Снігурівська, Березнегуватська, Казанківська, Володимирівська, Вільнозапорізька, Широківська, Привільнянська ТГ) стали учасниками зимового кубку з футзалу під егідою Асоціації футболу Миколаївської області.

Привітати юних футболістів завітали голова АФМО Олександр Пасічний, перший заступник голови асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін, перший заступник начальника Баштанської районої військової адміністрації Наталія Казаріна , Новобузький міський голова Максим Лагодієнко, Баштанський міський голова Олександр Береговий, голова Березнегуватської селищної ради Сергій Бойко, заступник голови Володимирівської сільської громади Оксана Журба, голова Вільнозапорізької сільської громади Олександр Латій, начальник Горохівської сільської військової адміністрації Радіон Завадський, голова Інгульської сільської громади Алла Миронова, голова Казанківської селищної громади Олексій Асмолов, голова Привільненської сільської ради Віктор Верба, начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта , голова Софіївської сільської ради Валерій Римчук, голова Широківської сільської громади Сергій Пересунько та помічниця народного депутата України Яна Димитрієва.

Проведення змагань відбулось на високому рівні, про що і закцентував на своїй промові під час нагородження гравців голова АФМО Олександр Пасічний:

Бачив, як представники громад вболівали за свої команди та були впевнені у їхній перемозі. Вдячний усім причетним за допомогу в організації цього заходу, адже це гарна можливість для дітей поспілкуватися зі своїми однолітками та отримати яскраві позитивні емоції. Вкотре переконався, що дитячий спорт має розвиватися навіть у складних воєнних умовах. А тому продовжимо змагання Кубку й в інших районах області – Миколаївському та Первомайському.

На нагородженні переможцям вручили кубки, медалі, індивідуальні призи від Асоціації футболу Миколаївській області, м’ячі від Української асоціації футболу та солодкі подарунки від голів Новобузької, Снігурівської та Баштанської громад.

Чемпіонами турніру серед вікових категорій стали представники Баштанської та Снігурівської територіальної громади. «Срібні» нагороди в активи Широківської та Софіївської громади. Бронзові медалі отримали футболісти Новобузької та Березнегуватської громади.

Також індивідуальними подарунками був нагороджений кожен футболіст сьогоднішнього турніру:

Казанківська ТГ- Клімов Микола
Вільнозапорізька ТГ — Олександр Косянчук
Баштанська ТГ — Нікітіна Побережець
Софіївська ТГ- Дорошенко Іван
Новобузька ТГ — Аненко Станіслав
Горохівська ТГ- Завірюха Дмитро
Березнегуватська ТГ- Максименко Євген
Снігурівська ТГ- Артюшенко Гліб
Володимирівська ТГ — Єфремов Федір
Інгульська ТГ — Федорченко Максим
Широківська ТГ — Архіпов Ярослав
Привільненська ТГ — Крутюк Максим

Голова комітету дитячо-юнацького футболу АФМО Людмила Діброва у підсумках змагань розповіла, що такі заходи вкрай необхідні задля комунікації дітей під час сьогодення:

«Емоційні, насичені на події змагання. Кожна команда показала своє прагнення до перемоги, а з ним – і бажання стати кращим».
Після цих етапів по дві команди переможців з кожного району зустрінуться в спортивній залі на фінальних змаганнях та визначать абсолютного чемпіона.

Дякуємо Силам оборони України за можливість бачити посмішки наших дітей! Віримо у перемогу! Слава Україні! Героям Слава!

Окрема подяка головам громад за участь дітей у вкрай важливому заході.