Зимова першість Миколаєва «АФМ-2023. 8х8»

У Миколаєві продовжується зимова першість Миколаєва «АФМ-2023. 8х8» — відкритий чемпіонат міста під егідою АФМ і АФМО, а також за підтримки компанії «Васт-Сервіс».
Звітний тур приніс як і несподівані результати, так і прогнозовані перемоги.
«Рятівник-ДСНС» продовжує переможну ходу. Сергій Шарата, Артем Сандул, Алік Андрєєв, Євген Угрин та їх партнери цього разу здобули дві синхронні перемоги. З однаковим рахунком 5:0 команда з Южноукраїнська розгромила одного з фаворитів на чемпіонство «Шевченкове» і «Оболонь-ЛІЯ», яка до цієї гри йшла без поразок.
У групі «А» «Steel Drive» завдав поразки «ОКТАН» (3:0), але з таким же рахунком поступився у матчі з «Авророю». До речі, клуб з Нової Одеси максимум очок взяти не зміг, на останніх хвилинах пропустивши гол у поєдинку з «Лідером» (1:2). «Єланець» розписав результативну нічию з «Інгвартом» (3:3), але тріумфував над «МСТ» (4:2). «МСТ» нарешті забив перший гол сезону: він прийшовся на матч з чинним чемпіоном Еліт-ліги «Арсеналом-ВМС» (1:18). Ще у одному поєдинку «VAST» наприкінці ігрового часу дотиснув «Корабел 1925» (3:1). А «Первомайське» здобув три очки у грі з «Лідером» (3:0).
Група «Б» цього тижня зафіксувала чергову перемогу «Таксі 994» — цього разу над «AVANTA» (2:0). «Шевченкове» у легкому стилі розібрався з «A.F.C. Pantheon» (12:1). «Пром» і FC «VelKor» видали чудовий двобій, але переможцем у ньому опинився клуб-гість (0:1). «Смішарики» зуміли за три хвилини оформити розгром над «Арсеналом» (5:0).