Вітання голови АФМО Олександра Пасічного з Всесвітнім днем футболу

Сьогодні, 10 грудня, відзначається улюблене мільйонами людей спортивне свято – Всесвітній день футболу!

Незважаючи на ці тяжкі місяці війни, футбол не зник з життя українців. Ми продовжуємо грати там, де це можливо, та вболівати за улюблені команди. Навіть коли наша країна веде війну з окупантом, коли на наші землі летять сотні ракет, коли люди залишаються без світла. Тому що футбол – це не просто гра, це спосіб життя. Футбол дарує розраду та надію на кращі часи, дозволяє відволіктися та приносить радість.

Ця гра об’єднує людей різних національностей та культур. Багато футбольних гравців та команд підтримали та продовжують допомагати Україні у її боротьбі за свободу та незалежність. Тому що футбол – це одна велика родина.

Щиро вітаю всіх спортсменів, тренерів, уболівальників та любителів цього виду спорту зі святом. Бажаю вам оптимізму, якомога більше виграшних матчів та голів, забитих лише у ворота суперника! Нехай чемпіонське здоров’я та успіх супроводжують вас як на футбольному полі, так і в повсякденному житті.

І найголовніше – нехай жоден матч не буде перерваний повітряною тривогою, а кожен стадіон буде переповнений уболівальниками, які щиро підтримують свою команду!