Асоціація футболу Миколаївської області провела XIII Позачергову конференцію

11 листопада 2023 року відбулась XIII Позачергова конференція Асоціації футболу Миколаївської області за участю футбольної спільноти Миколаївщини.

На захід прибули та зареєструвалось 43 делегати. До складу президії увійшли : очільник обласної асоціації футболу Олександр Пасічний, Перший заступник і в.о. голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, начальник управління молоді та спорту ОВА Михайло Ніколаєв, начальниця міського управління з питань фізичної культури і спорту Ірина Бондаренко, перший заступник голови АФМО Олександр Балакін.

На конференцію,у якості почесних гостей завітали Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім і його перший заступник Георгій Решетілов. Було дуже приємно, що обласна влада у цей складний час опікується розвитком спорту в області. Користуючись нагодою Олександр Пасічний подякував Віталію Олександровичу за розвиток та популяризацію футболу у Миколаївській області.

Після того, як пролунав гімн України, всі присутні хвилиною мовчання віддали шану пам’яті Героям України,загиблим захищаючи нашу державу від російських окупантів,та ветеранам футболу Миколаївської області, померлим у минулі роки.

У порядку денному позачергової конференції Асоціації футболу Миколаївської області було розглянуто 10 питань. Серед яких прийняття та виключення колективних членів, обрання керівного складу та членів Виконавчого комітету, органів здійснення футбольного правосуддя. А головне питання — вибори Голови АФМО вирішилось одноголосною підтримкою діючого очільника асоціації Олександра Пасічного.

І на останок Олександр Станіславович відзначив пам’ятними нагородами, за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію футболу в Миколаївській області футбольних функціонерів і ветеранів футболу Миколаївщини: орден обласної ради — Євген Дерев’яга, відзнака УАФ — Сергій Проданюк.

Подяки від АФМО:
Михайло Ніколаєв,Ірина Бондаренко, Юрій Бойко, Валерій Запорожець, Сергій Куянов, Сергій Возняк, Микола Герасименко, Вадим Радіола, Євген Фішман, Людмила Діброва, Геннадій Свердлов, Петро Пигида, Анатолій Халковський, Сергій Поздняков, Іван Мілько, Гіві Шавдатуашвілі, Стас Тепляк, Олександр Олійник, Світлана Багдасарян.