У Миколаєві до Дня міста відбувся Кубку Миколаївського міського голови з футболу серед дитячих команд

 

9 вересня, на Центральному стадіоні Миколаєва до 234-річчя заснування міста відбувся Кубок Миколаївського міського голови з футболу серед дитячих команд присвячений Збройним Силам України, який зібрав чотири команди з Миколаєва та команди з Пересадівки та Южного.

Були присутні мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, його заступник Анатолій Петров, перший заступник голови Миколаївської ОВА Георгій Решетілов, начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв, начальниця Управління у справах фізичної культури і спорту ММР Ірина Бондаренко, перший заступник голови АФМО Олександр Балакін, директор Центрального міського стадіону Володимир Коссе.

Міський голова Олександр Сєнкевич підкреслив, що цей сьогоднішній Кубок присвячений Збройним силам України. Саме завдяки їм у нас є можливість проводити у Миколаєві такі заходи.

У своїй промові Олександр Балакін передав привітання від голови АФМО Олександра Пасічного з Днем міста-героя Миколаєва та слова вдячності Збройним Силам України

Після всіх привітань розпочалися змагання. Юні футболісти виклалися на повну та продемонстрували всі свої вміння.

У підсумку матчів призові місця розподілились таким чином:

1 місце — СДЮСШОР “Миколаїв”-2;

2 місце — ДЮСШ м. Южний (Одеська обл.);

3 місце — СДЮСШОР “Миколаїв”-1.

Ірина Бондаренко, Олександр Балакін та голова АФМ Олександр Мунч нагороджували переможців кубками,медалями, а кращих футболістів індивідуальними статуетками.Гості заходу отримали безліч позитивних емоцій та приємних вражень від цього турніру.
Слава ЗСУ!!!
Слава Україні!!!