У Баштанці до Дня Незалежності України відбувся масштабний турнір “Пофіг танки, ми з Баштанки”

У суботу, 19 серпня, в Баштанці відбувся обласний футбольний турнір, присвячений 32 річниці незалежності України, «Пофіг танки, ми з Баштанки». Захід пройшов під егідою Асоціації футболу Миколаївської області.

На відкритті змагань були присутні голова Асоціації футболу Миколаївської області, народний депутат Олександр Пасічний, міський голова Баштанки Олександр Береговий, Новобузький міський голова Максим Лагодієнко, сільський голова Вільного Запоріжжя Олександр Латій, голова комітету дитячо-юнацького футболу АФМО Людмила Діброва.

Гості привітали присутніх з прийдешнім святом незалежності нашої держави та цим чудовим футбольним дійством, а також висловили велику вдячність і пошану всім захисникам і захисницям України, завдяки кому ми зараз маємо можливість проводити подібні заходи.

У ході урочистого відкриття турніру почесними подяками за сприяння у розвитку та популяризації футболу в Миколаївській області були нагороджені футбольні функціонери Баштанщини Сергій Федорко, Олександр Листопад та Сергій Ярков.

Святковий турнір складався зі змагань дитячих та дорослих команд. Серед дитячих команд за головний трофей боролися шість колективів: ДЮСШ «Тайфун» (Баштанка), МДЮСШ Новий Буг, ДЮСШ Казанка, СК Junior (Снігурівка), ДЮСШ Арбузинка та «Надія» (с. Інгулка).  

У підсумку зіграних матчів призові місця розподілились наступним чином:

І місце – ДЮСШ Арбузинка;

ІІ місце – ДЮСШ Баштанка;

ІІІ місце – МДЮСШ Новий Буг.

У турнірі серед дорослих команд брали участь п’ять команд: «Баштанка», «Казанка», «Вікторія» (Березнегувате), «Атлант» (Новий Буг), «Снігурівка».

Матчі у «дорослій лізі» були напруженими та цікавими, хоч і проходили у дружній атмосфері. У підсумку трійка лідерів виглядає так:

І місце – «Баштанка»;

ІІ місце – «Березнегувате»;

ІІІ місце – «Новий Буг».

Наприкінці турніру переможці обох змагань були нагороджені кубками та медалями.