У Степовому відбувся турнір пам’яті Погорєлова Володимира Григоровича

У середу, 21 червня, у Степовому відбувся перший пам’ятний турнір присвячений почесному аграрію Погорєлову Володимиру Григоровичу. Володимир Григорович за життя був удостоєний багатьох почесних звань і нагород, серед яких: «Заслужений працівник сільського господарства Української РСР», орден князя Ярослава Мудрого V і IV мір, Почесна нагорода Президента України, трудова нагорода «Знак Шани», медаль «За працю і доблесть» та багато інших.

Захід був організований членом виконкому АФМО та головою Федерації футболу Веселинівського району Віктором Федюком спільно з Асоціацією футболу Миколаївської області.

На відкритті пам’ятного турніру були присутні організатори та гості: народний депутат України та голова АФМО Олександр Пасічний, його заступник Олександр Балакін, голова комітету розвитку футболу АФМО Вадим Радіола, голова Федерації футболу Веселинівського району Віктор Федюк, голова ВФСТ «Колос» Валерій Запорожець, президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк, багаторічний футбольний тренер Віктор Журов, працівник фізичної культури Дмитро Штапенко, голова фермерського господарства Віктор Волощакевич, голова товариства «Добробут» Тетяна Тетенкіна, перша заступниця голови Степівської сільської ради Валентина Овчар, секретар виконавчого комітету Анна Герула, депутати сільської ради, старости населених пунктів, представники громад та ветерани спорту.

На церемонії відкриття звучали українські пісні, гімн України, а гості теплими словами згадували Володимира Григоровича.

«Цим заходом ми вшановуємо пам’ять людини сильної, мужньої, потужного лідера, яких нам завжди не вистачає. На футбольному полі ми часто були суперниками, але в житті Володимир Григорович був людиною слова, чесним та порядним.

Сьогодні ми в Степовому – це той комплекс, за який він вболівав. І мені хотілося б, щоб ми продовжили ті традиції, які він заклав у свій час. Я дуже вдячний нашим військовим, за те, що ми маємо змогу під час війни проводити такі важливі заходи. І я дуже радий, що маю змогу бути присутнім сьогодні тут», — звернувся до присутніх Олександр Пасічний.

В цей день за головний трофей турніру змагалися дорослі та дитячі команди. В обох групах змагання були цікавими та непередбачуваними, кожна гра проходила у напруженій боротьбі та принесла глядачам і самим гравцям багато позитивних емоцій.

У змаганні серед дорослих команд місця розподілились наступним чином:

1 місце – «Веселинове»;

2 місце – «Степове-ветерани»;

3 місце – «Михайлівка»;

4 місце – «Новосві  тлівка».

Дитячі колективи продемонстрували наступні результати:

1 місце – «Степове»;

2 місце – «Михайлівка»;

3 місце – «Веселинове»;

4 місце – «Широкий Лан».

Кращими гравцями дитячих змагань були визнані: Радіон Вакулін («Степове»), Вадим Наумов («Михайлівка»), Іван Шестов («Веселинове»), Андрій Возняк («Широкий Лан»).

За підсумком турніру усі команди були нагороджені кубками та новенькими м’ячами, а кращі гравці отримали індивідуальні статуетки. Нагородну атрибутику надала Асоціація футболу Миколаївської області.

Перший турнір пам’яті Погорєлова Володимира Григоровича вийшов напрочуд чудовим та атмосферним. Організатори планують зробити цей захід щорічним.