Дівоча збірна України WU-15 провела спаринг із львівським «Рухом»

Сьогодні, 10 червня в межах навчально-тренувального збору дівоча збірна України WU-15 провела свій другий контрольний поєдинок. 

Після трирічної перерви, пов’язаної з пандемією та повномасштабним вторгненням рф на територію нашої країни, наймолодша дівоча збірна України знову має змогу зібратися на тренувальний збір та перевірити вже найближчий резерв для подальшої участі в офіційних змаганнях чемпіонату Європи та Турнірів розвитку УЄФА.

5 червня команда зібралася разом у Тернополі, а вже за три дні на міському стадіоні провела перший контрольний поєдинок з однолітками із СК «Ладомир» (Володимир) — 8:1. Сьогодні ж синьо-жовті зустрічалися з «Рухом» (Львів).

Ще в першому таймі команди зуміли реалізувати аж п’ять моментів на двох. Не обійшлося й без курйозних голів, але на перерву суперники пішли за переваги колективу зі Львова. На дубль Анастасії Гримак і гол Христини Клим підопічні Олени Кудзієвої відповіли влучними пострілами Дарії Колодій та Дарини Івасько.

А ось у таймі другому збірна України зіграла більш організовано й зуміла зрівняти рахунок у матчі — дубль в активі Колодій. Були гарні моменти у Козішкурт та Леспух, та все ж утома далася взнаки, і в підсумку підвела реалізація.

Контрольний матч дівочих команд

Україна (WU-15) — «Рух» (WU-15) — 3:3 (2:3)

Голи: Колодій (36, 61), Івасько (43) — Гримак (7, 28), Клим (20).

Україна (WU-15): Красікова (Вакулко, 87), Шевченко, Івасько, Піпченко, Казіна, Джагарян (Вельган, 55), Козішкурт, Колодій, Шевчук, Жукова (Олійніченко, 77), Леспух (Буніна, 87).

Інформація з офіційного сайту УАФ