У Первомайську підсумували зимову першість міста з мініфутболу. Чемпіони — «Торпедо»

У неділю, 29 січня 2023 року, у залі первомайського спорткомплексу «Фрегат» відбулось нагородження переможця та призерів чемпіонату міста з мініфутболу. Крім того, в рамках церемонії відбувся і турнір «Все буде Україна».

Загалом у змаганнях взяли участь 4 команди: «Торпедо», Victory, «Кінецьпіль» та «Ветерани». У складі двох перших зіграли як вихованці футбольних шкіл, так і їхні батьки та тренери.

За підсумками турніру, який тривав від початку листопада, і пройшов у два кола, чемпіонство вибороли футболісти «Торпедо». На другому місці розташувалась команда з Первомайського району — «Кінецьпіль», досвідчена команда «Ветерани» замкнула трійку призерів.

Всі учасники, а не лише переможець та призери, отримали з рук голів міської та районної асоціацій футболу кубки, у складі кожної команди визначили та нагородили і найкращих гравців.

«Дуже важливо, що в таких складних умовах, на тлі війни, футбол у місті продовжує жити, і ми завдяки нашим захисникам отримуємо можливість грати і займатися улюбленою справою», — підсумував голова міської федерації футболу Микола Флакей.

«Я дуже вдячний всім учасникам, які відгукнулись цього разу. Ми розуміємо, з яких причин нині в нас не такі численні змагання, як завжди. Віримо в якнайшвидшу перемогу і неодмінно наші змагання зберуть повні стадіони», — зазначив Володимир Глушко, очільник Федерації футболу Первомайського району.

Після нагородження там же, у СК «Фрегат» відбувся товариський турнір «Все буде Україна». Крім усіх учасників зимової першості на майданчику змагалися і футболісти з Лисої Гори.

У результаті запеклих матчів у поєдинку за 3 місце «Кінецьпіль» здолав Victory з рахунком 5:3. А фінальний двобій між «Торпедо» та «Ветеранами» завершився на користь досвідчених ветеранів футболу — 3:2. Тож саме вони і стали переможцями турніру.

Усю нагородну атрибутику надала Асоціація футболу Миколаївської області.

За інформацією з сайту Гард.city