У Мигії відбувся турнір до Дня ЗСУ та Всесвітнього дня футболу

У п’ятницю, 9 грудня, в селі Мигія відбувся дитячо-юнацький турнір Мигіївської ОТГ з мініфутболу, присвячений Дню Збройних Сил України та Всесвітньому дню футболу.

Захід відбувся за підтримки Асоціації футболу Миколаївської області.

В змаганнях взяли участь команди Мигії, Лисої Гори, ДЮСШ «Первомайськ» та «Торпедо» (Первомайськ).

На відкритті турніру учасників привітали начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Мигіївської сільської ради Вікторія Чумак, голова Миколаївської обласної організації ВФСТ «Колос» Валерій Запорожець та заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін.

Всі ігри пройшли в цікавій та напруженій боротьбі, кожна команда прагнула продемонструвати всю свою майстерність та волю до перемоги. Атмосферу створювали і батьки та вболівальники, які щиро підтримували гравців.

В результаті проведених ігор місця на турнірі розподілилися наступним чином:

І місце – «Мигія»;

ІІ місце – «Лиса Гора»;

ІІІ місце – ДЮСШ «Первомайськ»;

ІV місце – «Торпедо» (Первомайськ).

На церемонії нагородження Олександр Балакін разом з головою Федерації футболу Первомайського району Володимиром Глушко вручили командам кубки і грамоти, кожен колектив також отримав новенький футбольний м’яч, а кращі гравці турніру були нагороджені окремими призами.

По завершенню дитячого турніру відбулася зустріч ветеранів Миколаївської області з командою Мигії. В цій грі ветерани показали свою техніку та майстерність. Гра пройшла в рівній боротьбі, але наприкінці зустрічі господарі все ж змогли вирвати перемогу – 11:10.

Команди також були нагороджені кубками, грамотами та м’ячами.

Учасники заходу висловлюють подяку директору Мигіївської ЗОШ О. Порхун за надання спортивної зали та організацію змагань та Асоціації футболу Миколаївської області (голова Олександр Пасічний) за надану нагородну атрибутику.