Відкрита першість Первомайська з футболу на фінішній прямій: відбувся передостанній тур

Первомайські міська та районна федерації футболу в колаборації ініціювали та проводять відкритий чемпіонат міста з футболу серед дорослих. Змагання стартували у вересні під назвою «Золота осінь» і нині добігають кінця.

Матчі відбуваються на майданчику зі штучним покриттям на базі Первомайського навчально-наукового інституту НУК імені адмірала Макарова. Загалом у чемпіонаті беруть участь 7 команд. Про перебіг турніру розповідає очільник міської федерації футболу Микола Флакей.

«Відгукнулись для участі кілька міських та районних команд: «Цитадель», «Сила», «Ветеран» та «Торпедо-батьки». Від району зголосились команди з Мигії та Лисої Гори. Також маємо і гостей, команду з сусіднього Побузького», — ділиться Микола Дмитрович.

В ігровій програмі передостаннього туру були три матчі, але через обстріл та пошкодження електростанції команда з Побузького приїхати не змогла. Через погоду не дістались міста і футболісти Лисої Гори.

Отже, з огляду на це, переможця визначатимуть вже в останньому турі, який відбудеться найближчої неділі. Нині на призові місця претендують «Цитадель», «Сила» та «Ветеран».

За інформацією сайту thegard.city