Миколаївський футбольний клуб «Васт» допоможе у відновленні постраждалого від обстрілів окупантів Ірпеня

Як ми вже повідомляли раніше, миколаївський футбольний клуб «Васт» через постійні обстріли міста змушений був змінити прописку та переїхати в місто Ірпінь Київської області. Саме тут команда тренується та приймає домашні матчі Другої ліги Чемпіонату України, де представляє два міста: Миколаїв та Ірпінь.

Нагадаємо також, що команда була постійним учасником чемпіонатів і турнірів, організованих Асоціацією футболу Миколаївської області, а у сезоні 2021/2022 років здобула Кубок Миколаївської області.

Однак футбольний клуб «Васт» не лише представляє Ірпінь на Чемпіонаті України, а ще й активно бере участь у житті міста. Керівництво клубу не змогло залишитися осторонь проблем Ірпеня та вирішило допомогти відновити зруйновану російськими окупантами інфраструктуру.

Більш того, команда має ще декілька благодійних проектів. Через постійну загрозу обстрілів матчі у Другій лізі проходять без вболівальників, однак всі бажаючі можуть переглянути пряму трансляцію поєдинку та придбати онлайн-квиток на гру. Також у міжсезоння клуб планує провести серію благодійних товариських матчів як в Україні, так і за кордоном. Всі отримані кошти керівники команди планують направити на відбудову спортивної інфраструктури Ірпеня та Миколаєва і допомогу тим, хто найбільше цього потребує.

ФК «Васт» — це про розвиток футболу, про можливість та шанс для тих, хто хоче стати частиною футбольної родини. Клуб завжди відкритий до партнерства та співпраці, для тих хто прагне розвивати, відновлювати і повертати мир, спокій та життя у кожне місто та Україну.