У Миколаєві відбулася товариська гра між ветеранами футболу та ЗСУ

У суботу, 1 жовтня, спільними зусиллями ВФСТ «Колос» (голова Валерій Запорожець) та Асоціацією футболу Миколаївської області (голова Олександр Пасічний) було організовано товариську гру між командами «Ветерани футболу» та «Збройні Сили України».

На церемонії відкриття турніру з вітальним словом до присутніх звернулися заступник голови АФМО Микола Пихтін та голова комітету ветеранського футболу АФМО Сергій Жайворонок, також на стадіоні був присутній заступник голови АФМО Олександр Балакін. Вони подякували усім нашим воїнам за захист України, пригадали всіх, хто поклав своє життя за нашу крану та побажали командам гарної гри і приємних емоцій.

Так і сталося. На полі панувала дружня та тепла атмосфера. Рахунок у цьому матчі був не важливий, тим не менш, гра була бойова та насичена цікавими моментами, які не раз тримали гравців та вболівальників у напруженні.

За підсумком двобою перемогла дружба. Однак команди не пішли з поля з пустими руками. В кожному колективі були визнані кращі гравці, які отримали індивідуальні статуетки від організаторів змагання. А також команда ЗСУ на пам’ять про цю гру отримала м’яч з автографами ветеранів футболу.

Під завершення матчу на стадіон прибув голова АФМО Олександр Пасічний, який привітав команди з чудовою грою та поспілкувався з учасниками турніру.