Команда Victory з Первомайська стала призером благодійного футбольного турніру на Черкащині

Первомайські футболісти привезли бронзові нагороди з благодійного турніру, який відбувся 18 вересня на Черкащині, у смт Катеринопіль.

Змагання під назвою «Золота осінь» були організовані на підтримку ЗСУ під егідою місцевої ДЮСШ. Крім господарів у турнірі взяли участь Звенигородська ДЮСШ, «Спартак» (місто Кропивницький) а також команди академії Victory з Первомайська під керівництвом Анатолія Халковського.

За структурою турнір звів між собою команди з 9 гравців (8 польових + воротар), грали на половині стандартного футбольного поля.

Результати матчів:

  • Катеринопіль — Victory — 3:2. Первомайська команда вела в рахунку 2:0. Голами відзначились голами Коломієць та Лопатін.
  • Спартак — Звенигородка — 6:1.
  • Катеринопіль — Звенигородка — 4-0.
  • Victory — Спартак — 3:4. За первомайців забили Коломієць, Лопатін та Покрищенко.
  • Катеринопіль — Спартак — 3:1
  • Victory — Звенигородка — 2:1. У складі наших відзначились Покрищенко, Лопатін.

Також у конкурсі на точність переміг гравець первомайської команди Максим Лопатін, а кращим гравцем Victory став Олексій Іщенко.

Склад команди Vicroty: М. Коломієць, М. Лопатін, А. Покрищенко, Б. Корнован, А. Осадчий, О. Карпенко, М. Діордієв, А. Шелар, В. Кочішвілі, А. Гапонюк, Г. Камінський, Вл. Григоренко, С. Баранюк.

Ось як коментує результат своїх підопічних тренер Анатолій Халковський:

«Дуже тішить, коли запрошують команду на такі змагання. Для хлопців це безцінний досвід ігровий, та й результат дуже й дуже непоганий. Дякую команді за самовіддачу а організаторам, в особі тренера Катеринопільської ДЮСШ Анатолія Дубовцева, — за запрошення».

За словами фахівця, команда Victory довго на місці не засидиться, вже за кілька днів хлопці 2015-2016 років народження поїдуть на аналогічний турнір до Сміли, що на Черкащині.

Інформація з сайту Гард.City