Футбольні баталії Первомайщини: у Лисій Горі відбувся турнір до Дня фізкультури і спорту

У суботу, 10 вересня, у селі Лиса Гора Мигіївської ОТГ пройшли одразу два турніри з мініфутболу до Дня фізкультури і спорту. Ці змагання відбулися за підтримки Асоціації футболу Миколаївської області (голова Олександр Пасічний).

Змагання розпочали юні футболісти: команди «Лиса Гора», «Мигія» та «Побузьке» змагалися по круговій системі за звання найсильнішої.

Всі ігри пройшли у цікавій та напруженій боротьбі, вболівальники та батьки щосили підтримували своїх улюбленців.

За результатами проведених матчів всі три команди набрали однакову кількість очок. І лише за різницею забитих м’ячів чемпіонство виборола команда «Лиса Гора». На другому місці опинилося «Побузьке», третьою стала «Мигія».

Кращими гравцями турніру серед дитячих команд були визначені: Микола Цюшко («Лиса Гора»), Максим Бабієнко («Побузьке»), Сергій Мартиненко («Мигія»).

Усі команди отримали кубки та грамоти, а кращі гравці – спортивні призи.

По закінченню турніру серед дитячих команд на спортивний майданчик вийшли дорослі колективи. У цьому змаганні взяли участь чотири команди: «Лиса Гора», «Мигія», «Сила» (Первомайськ) та команда ЗСУ.

Перед початком змагань представник ЗСУ привітав учасників турніру зі святом та вручив командам прапор України підписаний нашими воїнами.

Після чого розпочалися матчі. У результаті двобоїв І місце посіла команда «Сила», яка набрала однакову кількість очок з господарями змагань, але обійшла їх за різницею м’ячів. На другому місці зупинилася «Лиса Гора». Бронзові нагороди отримала «Мигія» і четверте місце посіла команда ЗСУ.

Голова Федерації футболу Первомайського району Володимир Глушко привітав учасників змагань з вдалими іграми та вручив кожній кубок. Також окремими статуетками були нагороджені кращі гравці команд, якими стали Олександр Величко («Сила»), Олександр Гозун («Лиса Гора»), Володимир Глушко («Мигія») та представник команди ЗСУ.

Усю нагородну атрибутику надала Асоціація футболу Миколаївської області.