Визначилися переможці Кубку Незалежності-2022

У Миколаєві завершився Кубок Незалежності-2022 – багатоденний турнір, який відбувався під егідою АФМ і АФМО та за підтримки ТМ «Оболонь».

Десять команд, які приймали участь у івенті, розіграли комплекти нагород та призові місця.

У Кубку Престижу, яким розпочався фінальний день, перемогу здобув Encounter, який у фінальному матчі з рахунком 2:1 переміг «Юридичну Академію». Третє місце вибороли гравці NIKO CITY, які у серії пенальті здолали «МСТ».

Кубок Престижу:

1/4 «Кар’єр» — NIKO CITY — 0:1.

1/2 «МСТ» — «Юридична Академія» — 0:3.

1/2 Encounter — NIKO CITY — 2:1.

Гра за третє місце:

«МСТ» — NIKO CITY — 3:3, пен. 2:3.

Фінал:

«Юридична Академія» — Encounter — 1:2.

Що стосується битви за Великий Кубок, то тут драма розпочалась ще з півфіналів. Серії пенальті вивела «IIIO BAR» до заключного матчу, а «Шевченкове-УПП» перейшли до матчу за третє місце. «Оболонь-ЛІЯ» так і не спромоглась у плей-оф відзначитись бодай голом і зайняла четверте місце, пропустивши вперед колектив Євгена Ващенка. У фінальній грі «Варварівка» стала володарем Кубку, здолавши «IIIO BAR» з рахунком 2:1.

Індивідуальними нагородами були відзначені Нікіта Бондаренко («Юридична Академія»), Дмитро Климко та Дмитро Шмідт (обидва – «Варварівка»), а також Денис Одиноченко («УПП-Шевченкове»).

Кубок Незалежності:

1/2 «IIIO BAR» — «Шевченкове-УПП» — 0:0, пен. 1:0.

1/2 «Варварівка» — «Оболонь-ЛІЯ» — 8:0.

Гра за третє місце:

«Шевченкове-УПП» — «Оболонь-ЛІЯ» — 7:0.

Фінал:

«Варварівка» — «IIIO BAR» — 2:1.

Організатори висловлюють вдячність за проведення турніру голові та засновнику АФМ Олександру Мунчу, голові АФМО, народному депутату України Олександру Пасічному, заступнику голови АФМО Олександру Балакіну, голові комітету арбітрів Миколаївської області Сергію Возняку, директору ДЮСШ 3 Сергію Жайворонку, арбітрам Олександру Капусті, Євгену Щирському, Арі Григоряну, ТМ «Оболонь» та особисто Івану Стадніку, мережі магазинів «Інтерспорт», співробітникам АФМО Євгену Фішману та Вадиму Радіолі, начальниці управління у справах фізичної культури та спорту Миколаївської міської ради Ірині Бондаренко.

Інформація пресслужби АФМ