Миколаївщина продовжує проводити благодійні турніри на підтримку ЗСУ

У суботу, 25 червня, у селищі на Миколаївщині відбувся черговий благодійний турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України.

Захід відбувся під егідою Асоціації футболу Миколаївської області.

У змаганнях взяли участь три футбольні команди: «ТМ «Кривоозерська», «Криве Озеро Друге» і «Прибужець» Савранської територіальної громади.

Перед початком ігор всі учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, які загинули в наслідок збройної агресії рф проти України.

Протягом усього турніру біля спортивного майданчика була розміщена скринька, де кожен бажаючий міг долучитися до благодійного внеску на підтримку Збройних Сил України. Також під час турніру діти, які прийшли на захід, малювали листівки зі словами вдячності нашим хоробрим воїнам. Всі ці малюнки будуть передані військовим.

У результаті напруженої боротьби перемогу здобула команда «ТМ «Кривоозерська».

Команді-переможцю вручили кубок та диплом за зайняте перше місце, команди-призери отримали грамоти та заохочувальні призи.

Організатори турніру висловлюють подяку усім учасникам, вболівальникам, та окрему вдячність спонсорам: Асоціації футболу Миколаївської області на чолі з Олександром Пасічним за надану нагородну атрибутику та Марині Гавловській за солодкі вироби для команд та дітей.