На Миколаївщині, незважаючи на військові дії, відбувся футбольний турнір

У суботу, 23 квітня, незважаючи на війну, що вже другий місяць йде на території всієї України через вторгнення Росії, в одному з населених пунктів Миколаївщини відбувся футбольний турнір.

Змагання проходили у форматі 11 на 11, участь у них взяли три команди. Гравці та поціновувачі футболу дуже сумували за улюбленою грою, тому цей турнір дозволив не лише насолодитися подіями на футбольному полі, а і відволіктися від негативних новин та емоцій, викликаних військовими діями у нашій країні.

На заході був присутній заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін, який перед початком змагань привітав усіх присутніх та передав побажання скорішої перемоги над ворогом, миру та злагоди від голови асоціації Олександра Пасічного.

Переможців та переможених на турнірі не було, адже мета заходу була інша: подарувати людям приємні емоції у такі скрутні для нашого народу часи та підтримати бойовий дух. На полі панували дружба та взаємоповага, відчувалося, що гравці були раді зустрітися один з одним, навіть якщо грали за різні команди.