Президент УАФ у Дніпрі зустрівся з міністром у справах ветеранів та відвідав гуманітарний хаб

Під час робочої поїздки в Дніпро президент Української асоціації футболу, голова Координаційного центру УАФ Андрій Павелко відвідав гуманітарний хаб УАФ, який працює в Олімпійському домі.

Фото прес-служби УАФ

Цього дня сюди приїхала нова партія гуманітарної допомоги від партнерів асоціації з УЄФА, Франції та Угорщини. Керівник УАФ, а також перші віце-президенти асоціації Алан Плієв, який є координатором хабу, і Вадим Костюченко допомогли розвантажити коробки з ліками, наборами аптечок, продуктами харчування, одягом та іншими речами першої необхідності. Найближчим часом ці речі отримають евакуйовані сім’ї з дітьми, медики, які опікуються пораненими, та волонтери, які допомагають людям у прифронтовій зоні.

До роботи хабу з прийому та сортування вантажу також долучилися виконавчий директор ФК «Дніпро-1» Андрій Русол із сином Адріаном, президент Асоціації пляжного футболу Василь Андрухів, голова обласної асоціації футболу Віктор Андрухів, арбітр ФІФА Віталій Романов, у минулому — професійний футболіст Артур Карноза, а також співробітники відділення НОК України в Дніпропетровській області. Частина гуманітарної допомоги в Дніпро надійшла саме від НОК України.

Також президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко зустрівся в Дніпрі з міністром у справах ветеранів Юлією Лапутіною, яка на його запрошення завітала до Олімпійського дому. Голова Координаційного центру УАФ розповів міністру про історію створення цього об’єкту та обговорив з Юлією Лапутіною питання двосторонньої співпраці УАФ та міністерства.

Інформація УАФ