У Миколаївську область продовжує надходити гуманітарна допомога

У Миколаївську область продовжує надходити гуманітарна допомога від небайдужих людей, волонтерів із різних куточків України та інших країн. Загальними зусиллями депутатів Миколаївської обласної та районної рад за підтримки депутата Верховної Ради України Олександра Пасічного вкотре вдалося організувати та доставити ще одну партію гуманітарної допомоги для Миколаївської області.

Про те, хто взяв участь у логістичних процесах, доставці, організації та комунікації з волонтерами, розповів депутат Коблевської сільської ради Олег Боз, куди надійде частина зібраної допомоги.

«Миколаївська область отримала чергову гуманітарну допомогу: дитяче харчування, засоби дитячої гігієни, ліки, речі. В першу чергу хочеться подякувати нашій Миколаївській районній раді, народному депутату Олександру Пасічному, його помічнику Ігорю Кликову, депутату Миколаївської обласної ради Володимиру Погадаєву, депутату районної ради Олександру Балакіну. Загальними зусиллями ми отримуємо допомогу, ми не стоїмо на місці, а рухаємося уперед», — розповів Олег Боз.

За матеріалами koblevo.news