Координаційний центр УАФ передасть медикам ліки й медичне устаткування від ФІФА

У вівторок, 15 березня, до Івано-Франківська прибула партія гуманітарної допомоги для Координаційного центру Української асоціації футболу, який очолює президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, від FIFA Foundation.

Фото прес-служби УАФ

Це ліки, медичні набори, зокрема з дефібриляторами, та інші медичні засоби, які футбольна спільнота передасть медикам Головного військового клінічного госпіталю в Києві, лікарям, які зараз турбуються про захисників України та постраждалих від бойових дій.

Найближчим часом ця партія медичної допомоги від ФІФА прибуде до Києва в гуманітарний штаб, який з ініціативи керівництва УАФ наразі працює в Будинку футболу, звідки буде спрямована військовим медикам та лікарям, які опікуються біженцями та людьми, що залишаються в зоні бойових дій.

Українська асоціація футболу та Координаційний центр УАФ на чолі з Андрієм Павелком висловлюють глибоку подяку ФІФА в особі президента Джанні Інфантіно та всім нашим іноземним партнерам за підтримку, яку футбольна спільнота України отримує для захисту нашої незалежності.

Контактний телефон Координаційного центру УАФ: +38 067 550 81 81.

Інформація з сайту УАФ