ЖФК «Ніка» стартувала на дитячо-юнацькому чемпіонаті міста з футзалу

Дівоча команда «Ніка» стартувала на дитячо-юнацькому чемпіонаті міста з футзалу у двох вікових категоріях: 2007-2008 та 2009-2010 рр.н.

Минулого вікенду команди провели свої перші зустрічі. У суботу, 15 січня, у старшій віковій категорії «Ніка» зустрілася з ФШ «Корабел», а наступного дня молодша команда провела гру з КДЮСШ «Олімп». Обидві зустрічі завершилися мінімальними поразками дівчат з рахунками 0:2 та 2:3 відповідно, проте гравчині продемонстрували гарну боротьбу та характер. Враховуючи те, що це були перші ігри на чемпіонаті і футболістки тільки-но повернулися після перерви, тренери команд прогнозують кращі результати надалі.

Тренерка команди «Ніка» Яна Манчик поділилася враженнями після першої гри:

«Чесно сказати, сьогоднішньою грою я незадоволена. Напередодні нам вдалося провести тренування в залі, де дівчатка показали себе набагато краще, ніж на грі. Швидше за все, психологічно не витримали, перегоріли. Рахунок, звичайно, не такий сумний, враховуючи, що у нас була велика перерва у тренувальному процесі, але впевнена, з тренуваннями, які ми починаємо вже у понеділок, свої результати ми покращимо».