Вітання голови АФМО Олександра Пасічного з Новим роком та Різдвом Христовим!

Зимові свята особливі для кожної людини, їх завжди чекають із нетерпінням та покладають великі надії і сподівання на зміни на краще у наступному році.

Тому я щиро вітаю усіх з Новорічними та Різдвяними святами та бажаю, щоб в наступаючому році з нами сталося те саме диво, про яке ми всі так мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов’язково найнеобхідніше і найважливіше. Нехай з останніми хвилинами старого року нас покинуть турботи та негаразди, а Новий 2022 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

Нехай все, що ми планували, обов’язково збудеться: все те, що хотіли почати, — почнеться, а що хотіли закінчити — закінчиться. Бажаю досягати нових вершин і самореалізовуватися. Нехай наступного року ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до оточуючих нас людей, а світ відкриє нам нові можливості!

Нехай новий рік стане для нас успішним і багатим на хороші події і знайомства, бажання і можливості. Бажаю, щоб ми могли розділити радісні моменти з близькими людьми. Бажаю здоров’я, миру, удачі і благополуччя. Нехай Новий рік та Різдво принесуть радість, щастя і зміни в кращу сторону!

Дякую усім за плідну співпрацю та сподіваюся на її успішне продовження у наступному році!

Щасливих Новорічних та Різдвяних свят!

З найкращими побажаннями голова АФМО Олександр Пасічний