Огляд матчів четвертого туру Першої ліги зимового чемпіонату

Минулими вихідними, 18 та 19 грудня, відбувся четвертий тур Відкритого зимового чемпіонату Миколаєва, який, нагадаємо, проходить під егідою Асоціації футболу Миколаївської області та Асоціації футболу Миколаєва.

До вашої уваги огляд матчів Першої ліги.

Група А

Розпочинав четвертий тур матч між командами «Александрович» та «Ольгопіль». Гості на цей двобій виходили у ролі лідера, адже досі не програли жодної зустрічі та посідали першу сходинку турнірної таблиці. Проте, можливо, саме це і зіграло з командою злий жарт. «Александрович» показав, що з ними рахуватися варто і швидко забив перший гол, повівши у рахунку вже на 12 хвилині після влучного удару Лисика. До завершення першої половини гри господарі змогли реалізувати ще одну атаку: на 37 хвилині у протилежні ворота поцілив Юсипенко.

«Ольгопіль» щосили намагався змінити ситуацію на свою користь, команда створила достатню кількість небезпечних атак, проте пробити Агаларова у воротах «Александровича» так і не вдалося.

Перемога дозволила «Александровичу» піднятися на другу сходинку турнірної таблиці та впритул наблизитися до «Ольгополя», який, незважаючи на поразку, не поступився нею.

«Александрович» – «Ольгопіль» 2:0 (2:0)

Голи: Лисик (12), Юсипенко (37).

Попередження: Дубіна (28), Козявко (30), Сарницький (77) – Ліщук (67), Ткаченко (67).

Наступний матч суперники провели у боротьбі. Херсонській «Освіті» відверто не вдався перший тайм: команда пропустила поспіль два голи від Холоднюка та на перерву пішла з рахунком 0:2. Проте вже під кінець другого тайму колективу вдалося відіграти два м’ячі та зрівняти результат. Спочатку з 11-метровохї позначки Волович скоротив відставання своєї команди, а згодом з гри він же відзначився вдруге. Але ДЮСШ №3 так просто віддавати переможні очки не збиралася і за хвилину до фінального свистку Капля відправив переможний м’яч повз голкіпера «Освіти». У підсумку рахунок 3:2 приніс перемогу ДЮСШ №3 U-19.

КДЮСШ «Освіта» – ДЮСШ 3 U-19 2:3 (0:2)

Голи: Волович  (+61, 77) – Холоднюк (13, 22), Капля (79).

Попередження: Білоусенко (29), Манкевич (26) – Холоднюк (29), С. Пономаренко (56), Чорненький (60), Воронець (77).

Далі у групі А за перемогу боролися СДЮСШОР «Миколаїв» U-16-2 та «ЛІЯ». Більш досвідчені гравці команди «ЛІЯ» заволоділи ініціативою та нав’язали супернику свою гру, що призвело до «сухої» перемоги з рахунком 3:0. Дублем у матчі відзначився Лебеденко і вдалий стандарт на рахунку Каушана.

СДЮСШОР «Миколаїв» U-16-2 – «ЛІЯ» 0:3 (0:1)

Голи: Лебеденко (21, 45), Каушан (+43).

Попередження: -.

 

Група В

У групі В у цьому турі були зіграні лише дві гри і обидві закінчилися нічийним рахунком. Спочатку «Мішковка» і СДЮСШОР «Миколаїв» U-16 не змогли виявити сильнішого, зробивши по одному влучному удару ще у першому таймі. А згодом і «Вікторія» з «Нечаяним» розписали бойову нічию, реалізувавши вдвічі більше атак. Лише Nexteum у цьому турі здобув переможні очки, які виявилися для команди легкими та дісталися без бою через неявку «Торпедо» U-16.

«Мішковка» – СДЮСШОР «Миколаїв» U-16 1:1 (1:1)

Голи: Петров (39) – Кириченко (31).

Попередження: -.

«Вікторія» – «Нечаяне» 2:2 (0:1)

Голи: В. Романєєв (43), Гафтуняк (79) – Короїд (25), Царинний (+54).

Попередження: Злобін (77) – Я. Інешин (66).

Nexteum – «Торпедо» U-16 3:0 (техн.).