«Основною метою закладаємо створення спільної школи футболу у нашому місті», — президент FC VAST Стас Тепляк про колаборацію з дитячою школою Galaxy

Деякий час тому FC VAST і дитяча футбольна школа Galaxy створили колаборацію. За цей час спільними зусиллями двох організацій вже було проведено низку різнопланових заходів: турніри, сумісні тренування, масштабна благодійна акція. І це тільки початок такого союзу. Ми поспілкувалися з засновником та директором ТМ VAST та президентом FC VAST Стасом Тепляком з приводу цілей, задач і подальших планів спільної роботи.

Стасе Валентиновичу, як зародилася ідея співпраці з дитячою школою? Які завдання та цілі вкладаєте в цей союз?

Ідея співпраці зародилася через 1,5-2 місяці тренувань мого сина (на яких я знаходився безпосередньо) після того, як я побачив підхід до своєї справи дитячої школи Galaxy, їх потенціал і бажання ставати кращими. Також з огляду на той факт, що мій футбольний клуб VAST грає в аматорській лізі України, нам потрібні були на домашніх іграх болбої для подачі м’ячів на поле і максимальна кількість уболівальників. Тож я запропонував адміністрації Galaxy співпрацю. Основним завданням FС VAST та дитячої школи Galaxy є популяризація та залучення до футболу дітей і молоді у місті Миколаєві за допомогою взаємної медійної колаборації. Основною метою закладаємо створення спільної школи футболу у нашому місті.

Дитячих шкіл у місті немало, за яким принципом обирали, з ким співпрацювати? Чим привабила саме Galaxy?

Якщо говорити відверто, то я особливо не обирав. Так вийшло, що мені дали телефон головного тренера та адміністратора дитячої школи Galaxy Вадима. А далі – порозуміння і плідна робота. Привабила Galaxy, як я вже говорив раніше, своїм підходом до улюбленої справи, а саме – ціллю прищеплювати нашим дітям любов до футболу та спорту.

У якому форматі проводиться робота, що вдалося реалізувати і що ще є у планах? Це буде лише обмін досвідом, фізична підготовка чи плануєте й соціальні проекти?

Вже створено групу з медійного просування FС VAST, ТМ VAST та дитячої школи Galaxy. На сьогоднішній день попередньо узгоджено спільний графік заходів до кінця цього року. Далі на нас ще чекає багато проектів, у тому числі й соціальних, які ми обов’язково реалізуємо спільними зусиллями.

Які бачите результати такої роботи у перспективі?

Я – максималіст за своєю натурою і відповідно чекаю від нашої спільної роботи максимально можливі результати, які виявлять себе, починаючи від кількості присутніх уболівальників на наших матчах, закінчуючи власною футбольною академією у м. Миколаєві.

Ваше підприємство вже допомогло вихованцям Galaxy із закупівлею форми, кілька разів ви були спонсором турнірів, зокрема й благодійного на підтримку Дмитра Жадана, чи маєте плани продовжувати благодійну діяльність?

У планах є як і займатися благодійною діяльністю, так і допомагати по можливості вихованцям дитячої школи Galaxy.

 

У п’ятницю, 19 листопада, відбувся ще один спільний захід двох організацій: на запрошення керівництва старші вихованці Galaxy разом з президентом Марією Крачковською, головним тренером Вадимом Демченком та адміністратором Марією Проценко завітали на завод VAST.

Директор фірми VAST BRUK Дмитро Ястремський та співзасновник групи компаній VAST Антон Шиманець провели дітлахам захоплюючу екскурсію цехами. Юні спортсмени дізналися про методи та способи виготовлення устаткування для виробництва бетонних виробів та самих бетонних виробів, на власні очі побачили кожен етап виробництва: як працюють станки, формується та сохне плитка, а наостанок навіть випробували продукцію на міцність.

Маленькі відвідувачі залишилися у захваті від побаченого. А наостанок ще й отримали солодкі подарунки від керівництва ТМ VAST.

Тож співпраця двох організацій досить різнопланова і впевнено набирає обертів. Вже планується наступний спільний захід, який обіцяє бути не менш цікавим та корисним для учасників колаборації.