«Таксі 994-Роллер» став другим фіналістом Кубку АФМ

У вівторок, 26 жовтня, на штучному полі ЦМС друга півфінальна дуель у Кубку Асоціації футболу Миколаєва звела між собою «Воднік-Євровнєшторг» і «Таксі 994-Роллер».

Команди непогано вивчили сильні сторони одна одної упродовж чемпіонату, але це не завадило споглядати відкритий футбол. Господарі активніше розпочали зустріч, через що отримали перевагу у вигляді голу Гаврилова з пенальті. Відзначимо, що гравець присвятив взяття воріт відомому тренеру з футболу та директору СДЮСШОР «Миколаїв» Сергію Бурименку, який передчасно пішов з життя у жовтні.

«Таксі 994-Роллер» ще до перерви зумів вирівняти рахунок. Гості скористались помилкою в обороні, а Білоконь чітко пробив з-за меж штрафної. Після перерви команди продовжили почергові наступи на володіння Миколи Бурцева і Никити Тарєлкіна – обидва кіпери декілька разів влучно реагували на небезпеку поблизу власних воріт. Справа у матчі наближалась до серії пенальті, але своє слово узяв один з кращих форвардів сезону Сандул, який скористався передачею Юрія Короля, переграв захисника і поцілив за комірець Бурцеву. 2:1 – «Таксі 994-Роллер» у фіналі, а «Воднік-Євровнєшторг» зіграє в матчі за третє місце з «Араратом».

Гравець матчу: Артем Бабенко («Таксі 994-Роллер»)

Потужно відпрацював у захисті і суттєво допомагав при атакувальних наступах. Його дії були як виважені, так і ефективні.

«Воднік-Євровнєшторг» – «Таксі 994-Роллер» 1:2 (1:1)

Голи: Гаврилов, 18 (пен.) — Білоконь, 22, Сандул, 80.

Попередження: Швидерський, 75.

«Воднік-Євровнєшторг»: Бурцев М., Горошко, Ніколаєв, Барладим, Скляров (Пархоменко, 60), Бартальов, Кретов (Гранковський, 53), Гаврилов, Фабіянський, Маркін, Швидерський (Яценко, 77).

Запасні: Бурцев В., Кукін, Максимов.

«Таксі 994-Роллер»: Тарєлкін, Жаріков, Бабенко, Пономаренко В., Король Ю., Білоконь, Проданюк (Вдов, 58), Чепурний (Романєєв, 52), Мунч (Антоніо Бароне, 75), Сандул.

Запасні: Корнелюк, Чамата.

Інформація пресслужби АФМ