«Варварівка-2» розгромно перемогла «Александрович» у матчі АФМ

У вівторок, 12 жовтня, в рамках заключного 20 туру чемпіонату Асоціації футболу Миколаєва відбувся матч між командами «Варварівка-2» та «Александрович».

Обидві команди не вирішували турнірних завдань у очній зустрічі, адже достроково знали свої підсумкові позиції у турнірній таблиці АФМ. Тому вболівальники, які зібрались на стадіоні, побачили змістовну гру від обох колективів. «Александрович» пропустив перший гол після прикрої помилки Бурковця, який «подарував» його Томчаковському. Щоправда, швидко кіпер виправився, потягнувши могутній постріл Маркітана. У відповідь свої моменти поблизу володінь Шмідта не реалізували Лисик, Герасименко і Кононець.

По перерві у складі господарів дебютував молодий кіпер Максим Пономаренко. Але його перший матч у АФМ прийшовся проти більш досвідчених опонентів, які скористались своїми футбольними навичками: хет-трик оформив Маркітан, потужно відзначився хавбек Кулик, а довершив результат Олександр Пономаренко, вдало підключившись до розіграшу стандарту. «Александрович» кілька разів небезпечно вибігав до контрнаступів, один з яки завершився чітким голом Герасименка. 6:1 – «Варварівка-2» і «Александрович» завершують першість Миколаєва на 6-й та 11-й позиціях відповідно.

Гравець матчу: Кирило Маркітан («Варварівка-2»)

Повернувся після дискваліфікації і повів свою команду вперед. Хет-трик — це найменше, що дав Маркітан у сьогоднішньому матчі.

«Александрович» — «Варварівка-2» 1:6 (0:1)

Голи: Герасименко, 77 — Пономаренко О., 65, Кулик, 55, Маркітан, 71, 78, 80, Томчаковський, 27.

Попередження: Герасименко, 20 — Смолик, 50, Маркітан, 70, Ратушний, 80.

«Александрович»: Бурковець (Пономаренко М., 46), Мешалкін, Козявко, Чебанов, Дубіна, Юсипенко, Кононець, Лисик, Герасименко, Мурзенко, Цибульський (Сарницький. 54).

Запасний: Барановський.

«Варварівка-2»: Шмідт, Солоніков, Курятник, Смолик, Пономаренко О., Ратушний, Кулик, Маркітан, Медвєдський О. (Бабейко, 46), Мінаєв, Томчаковський (Белічко, 68).

Запасний: Фурзенко.

Інформація пресслужби АФМ